Reacties voor: Unlock van UniquePhones uitgesteld na juridische dreiging

UniquePhones zou vanaf vandaag software aanbieden om de simlock van de iPhone te verwijderen, maar een telefoontje van het advocatenkantoor van AT&T gooide roet in het eten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Als je zo iets opzet moet je toch zeker weten wat mag en niet mag?
    Je kan toch moeilijk mensen laten betalen en dan achteraf niets kunnen doen doordat de wet dit niet toelaat.

  2. De software zal zoiezo wel vrijkomen. Desnoods zetten ze het ergens gewoon op het Net. You’ll see… Zal jullie iets laten weten als ik iets vind.

  3. Maar als je dan zo’n activatiecode had, wat zou je dan moeten doen?

  4. Ik denk dat deze hele site een hoax is, vanaf de eerste dag dat de iphone er was bestaat deze site en er was ooit een teller die aangaf hoeveel er al unlocked waren. maar die is op een gegeven moment verwijderd. Dan komt iphonesimfree met een unlock en vervolgens is daar ook ineens iphoneunlocking.com… en nu hebben ze als smoes dat at&t hun heeft gebelt. George Hotz heeft nog gezecht dat het compleet legaal is, en aangezien die gozer echt niet dom is geloof ik zijn research wel.
    iphonesimfree geloof ik trouwens wel. ik bedoel al engadget.com en 100% zekerheid dorft t geven dan durf ik er wel wat geld aan uit te geven!

  5. Het zal geen HOAX zijn. Die gast uit Belfast heeft een goede naam in het unlocken van telefoons. AT&T zal zich nu wel achter de oren krabben nu er al twee software unlocks mogelijk zijn. Die van GEOHOT is te moeilijk voor veel mensen. De Turbosim is uitverkocht en voorlopig niet leverbaar, en zij hebben ook al aangekondigd niet extreem veel Turbosims te gaan maken vanwege de aankomende software unlock. Blijft de supersim methode. Maar die is heel beperkt.
    Lees ook het blog van iphoneunlocking.com http://blog.iphoneunlocking.com/. Ben benieuwd of de advocaten ook aan de deur hebben gestaan van iphonesimfree???

  6. gelukkig mag het in NL wel en kan ik prima bellen met mijn iPhone

  7. Leuk hoor die digitale revolutie, alles word zo makkelijk enzo maar inmiddels is het al geen stomme vraag meer of dat je met je nieuw gekochte telefoon kan bellen.
    Btw, Als de iPhone in Nederland te koop is, zal ik er vrij snel één kopen.

  8. Vind het een beetje frapant. Ben niet zo thuis in mobieltjes enzo, maar wat kunnen ze met je IMEI-nummer allemaal uitvreten dan? Hoop niet al te veel 😛

  9. is dat niet het nummer dat je moet opgeven als je telefoon gestolen is zodat ze die vanop afstand kunnen blokkeren?

  10. jah, na even goed nazoeken blijkt dat idd met je IMEI-nummer te kunnen. Dan geven ze hem als gestolen oid. door, en word hij afgesloten

  11. Nieuwste bericht:

    Monday 27th August 2007 @ 2:15pm
    August 27th, 2007

    Due to overwhelming response and comments, we have decided to suspend additions to our email mailing list for the moment.

    The past few hours have presented incredible changes which we are addressing.

    Over the next few days, you can expect a clear response, and you will get what you are looking for too.

    Also, would the OMM lawyer who phoned us, please call back today. We have a few questions now that we’re awake.

    Zo… nu maar hopen dat de software binnen een paar dagen aan te schaffen is!

  12. @Freek

    thx, dat klinkt positief

  13. Wordt je IMEI-nummer niet uit voorzorg gevraagd, voor mensen die niet willen betalen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.