Reacties voor: Deze nieuwe wijzerplaat vind je in watchOS 7.3

Apple heeft in watchOS 7.3 een nieuwe wijzerplaat tegevoegd, genaamd Unity. Deze Eenheid-wijzerplaat bestaat uit drie kleuren die staan voor de Pan-Afrikaanse vlag.
Lees het complete artikel → Deze nieuwe wijzerplaat vind je in watchOS 7.3
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Voor de wijzerplaten moet je niet bij Apple zijn zeg maar…… Zo moeilijk moet het toch niet zijn om een mooie wijzerplaat te maken?

  2. Origineel geplaatst door Steven
    Voor de wijzerplaten moet je niet bij Apple zijn zeg maar…… Zo moeilijk moet het toch niet zijn om een mooie wijzerplaat te maken?

    Wat? Deze is super vet!!!!

  3. Waarschijnlijk weer alleen vanaf de Apple Watch 4 🙄🙄

  4. Origineel geplaatst door Jensen
    Waarschijnlijk weer alleen vanaf de Apple Watch 4 🙄🙄

    Toch niet heel gek? Hoelang verwacht je dat Apple de oudere schermformaat van nieuwtjes voorziet? Inmiddels is de series 3 al 3,5 jaar oud en mag je nog blij zijn dat ze jaarlijks met de grote updates nog aangepaste series 4 en nieuwer watchfaces krijgen.

    Ik vind deze overigens wel mooi uitzien. Al ben ik niet zo’n fan van dat je er eigenlijk niet veel aan hebt anders dan de tijd lezen. Heb liever een nieuwe watchface met compilatie mogelijkheden

  5. @Zevo: dat is met de meesten t probleem, maar paar dat je mooi wat op kunt zetten. Verder niet zo belangrijk, blij met mijn serie 3, welke trouwens ook nog steeds verkocht wordt , dat vind ik wel een puntje ivm nieuwe functies. Maar ik heb zelf pas sinds september 2019 een watch waardoor ervoor mij nog van alles ( redelijk) nieuw is wat iemand anders oud begint te vinden

  6. @Nick: Vind er echt niks aan net zoals de meeste andere klokjes, ik kom niet verder dan Californië watch face de rest is gewoon saai/ lelijk.
    Een klokje hoeft van mij niet allemaal toeters en bellen en kleuren te hebben, gewoon alleen iets wat alleen op een klok lijkt blijft het mooiste.

  7. Allemaal leuk en aardig die watchface updates, maar wanneer gaan ze nu eens echt vrijgeven dat een ieder zijn eigen face kan maken?
    En dan bedoel ik niet een bestaande configureren met kleurtjes en plaatjes…

  8. Heb meestal de XL met tijd en datum. Vind de meeste watchfaces niet bepaald boeiend van Apple. Daar mogen ze best even een designer opzetten. Je betaald je tenslotte scheel voor dit horloge.
    Maar deze vind ik best leuk.

  9. @Jensen: Ja, mijn Apple Watch 1 uit 2015 krijgt dit ook niet 😜

  10. @Flitsje: de drie heeft dit gewoon gekregen, is ook op iCulture foutieve info in een artikel. De schrijver heeft ongetwijfeld een modernere versie vd watch.

  11. Ik zou graag mijn eigen wijzerplaat kunnen maken, en niet een idee en voorkeur van Apple.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.