Reacties voor: Unieke handtekening iOS 4.3.3 niet meer te verkrijgen (jailbreak)

De SHSHs voor iOS 4.3.3 zijn niet meer via Apple te verkrijgen. In dit artikel lees je meer over wat dit voor jou betekent, of je deze SHSHs nu op hebt geslagen of niet.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. 🙁 ik ben op vakantie dus ik kon hem niet opslaan.

  2. @ wouterT, dan kun je nog iFaith gebruiken 😀 !

  3. Dit doet cydia toch ook gewoon voor je?

    Oeps, staat ook in de tekst. Laat maar. Nog niet wakker

  4. @Traasje: Als je je toestel gejailbreakt hebt en je hebt Cydia een keer opgestart, zal Cydia automatisch proberen de SHSH’s voor toekomstige firmwares óók op te slaan, ook al blijft je toestel op dezelfde firmware. Maar als je een apparaat hebt wat nog niet eerder gejailbreakt is, dan is nu je kans verkeken. Dat is met name lastig voor gebruikers van een iPad 2 waar een firmware op staat die ouder is dan 4.3.3. Die oudere firmware versies zijn nl. niet allemaal te jailbreaken op de iPad 2 en als je gaat updaten, kun je dus niet meer naar 4.3.3, alleen naar 4.3.4 die momenteel op de iPad 2 niet is te jailbreaken. En op de iPhone/iPod Touch is hij op dit moment alleen tethered te jailbreaken.

  5. gewoon helemaal niet updaten naar 4.3.4
    ios5 staat voor de deur, dus gewoon daarop wchten. die word wel weer jailbreakbaar

  6. Ik had laatst Ifaith gedowload maar er zat een Trojan in het bestand dus wees gewaarschuwd .verkregen FIA de link
    Pas op

  7. Gewoon iSHSHit installeren op je iPhone/iPad. PKGBackUp neemt m dan ook vanzelf mee.

  8. Dus als ik het goed voorheb, moet je die unieke handtekening van 4.3.3 hebben om je iPhone te kunnen jailbreake ? Deze heb ik helaas niet. Kan ik dan nog update naar nieuwere versie’s van Apple zelf ??? (Sorry ben niet echt goed thuis in dit jailbreak wereldje =P , ik weet hoe ik het moet doen en daar blijft het bij =) )

  9. al denk ik dat ik na 5.0 nooit meer terug ga ben ik blij dat ik hem al heb vastgelegd…

  10. @DaveFlash: voor jailbreakers heeft updaten naar iOS 4.3.4 echt geen zin; de firmwareversie is ervoor bedoeld om de huidige jailbreakmethode onmogelijk te maken. Een jailbreak van iOS 4.3.4 verwacht ik dan inderdaad ook niet voor iOS 5 final publiek is.

    @Gemakki: dat lijkt me een false positive, zo lang je de link in het artikel gebruikt hebt.

  11. Ik wil terug naar 4.2.1 Heb de handtekening maar kon m’n instellingen van nu er niet opzetten. (4.2.1 wel). 4.3.3 en waarschijnlijk 4.3.4 is vet langzaam op de 3GS.

  12. Dat is lekker ****! Dus voor de duidelijkheid.. Ik heb ipod touch 4g ios 4.3.1, en wil em nu graag jailbreakebn met een gedownloade ios 4.3.3.. Dat kan ik dus vergeten? Of bestaat er een program die een valse handtekening op je ipod kan zetten.. Zodat de instalatie naar ios 4.3.3 wel door kan gaan 😀

  13. Als je dit gebruikt; gebruik de iFaith 1.2.2 versie; en dan in combinatie met TinyUmbrella (om de 1394 error te omzeilen)

    dan werkt hij! (Apple accepteerd de SHSH gesignedde software ook niet meer…)

    succes!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.