Reacties voor: Met Unibeast kun je macOS Mojave op je Hackintosh-pc gebruiken

Er zijn meerdere manieren om Windows op een Mac te gebruiken, maar omgekeerd is iets ingewikkelder. Apple heeft ervoor gezorgd dat macOS alleen op eigen hardware draait. Toch zijn er mogelijkheden als je een Intel pc hebt en daarvan een Hackintosh wilt maken. Je hebt daarvoor software zoals Unibeast nodig.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Een hackintosh is handig en leuk om mee te werken, een probleem de update MacOS mojave (10.14.1) niet compatibel met een Nvidia driver, dit kan nog enkele maanden duren. Het handigste is om hem niet te updaten naar MacOS mojave maar te blijven in High Sierra (10.13.6) tot de Nvidia update gelanceerd is.
    Verder is er nog geen multibeast programma voor MacOS mojave, wat belangrijk is om je OS te configureren

  2. Ik heb laatst ook een Ferrari motor in mijn Fiat500 gezet. Ik vond de tuning opties die Ferrari mij gaf wat te beperkt…

  3. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  4. Wat werkt na rond klooien uiteindelijk wel en wat niet?

  5. Origineel geplaatst door Job
    Wat werkt na rond klooien uiteindelijk wel en wat niet?

    Dat ligt aan de keuze van het moederbord en grafische kaart. Gigabyte en Asus hebben een aantal moederborden die meteen 100% na uni- en multibeast werken. En ga voor een AMD kaart als je originele Apple drivers wilt gebruiken. Momenteel nog geen Nvidia drivers icm Mojave.

  6. Tools zoals unibeast heb je daar niet voor nodig al is dat voor beginners mss beter . Als je weet wat je doet en je doet het goed dan werkt alles perfect , maar het is niet simpel

  7. Jammer dat jullie naar deze tools verwijzen. Er zijn betere opties om dit te doen en je macOS partitie ongewijzigd laten. Multibeast installeert onderdelen zonder dat je weet wat en waar. Voor de geinteresseerden google maar eens op hackintosh vanilla guide.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.