Reacties voor: Zo raak je je iPhone 7-koptelefoonadapter nooit meer kwijt

Met Uncourage hang je de koptelefoonadapter van de iPhone 7 aan een sleutelbos. Zo raak je je adapter nooit meer kwijt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Volgens mij raak ik hem juist zo kwijt! Die van mij zit overigens gewoon nog in de doos, samen met de EarPods. Gebruik al jaren een koptelefoon middels Bluetooth.

  2. Je kan dat ding toch gewoon aan je koptelefoon laten zitten?

  3. Het wordt met de dag belachelijker

  4. Origineel geplaatst door MoBieler
    Je kan dat ding toch gewoon aan je koptelefoon laten zitten?

    👍 Precies wat ik dacht.

    Dit is nou typisch weer een antwoord op een vraag die helemaal niemand heeft gesteld – net als het schrappen van de aansluiting door Apple trouwens…

  5. Man man toch. Waar is de tijd waar je als Apple gebruiker bekeken werd als professional?
    Tegenwoordig sla je een belachelijk figuur. Wat een onzin. En dat hierover geschreven wordt, dat doet toch ook de wenkbrauwen fronsen.

  6. Ik heb gemerkt dat de nieuwe earpods een stuk langer zijn dan normaal. Ik vind het behoorlijk lastig tijdens het trainen. Net te lang vind ik persoonlijk. Als je dan nog eens dat verlengsnoertje aansluit heb je een kilometer aan bedrading..

  7. Een maand of 3 geleden een JBL Reflect BT bluetooth setje gekocht. Kabelproblemen opgelost 🙂 en werkt meteen ook op al mijn andere toestellen. Met 99 euro een stuk goedkoper dan de AirPods of Beats producten en het geluid is goed 🙂

  8. Ik ben ‘m al kwijt en pas 1x gebruikt. Absoluut geen idee waar ie is. Toch blij dat ik een B&W p5 Wireless heb, maar voor m’n AKG In-ears toch weer wat minder..

  9. Ik zit met het omgekeerde probleem! Ik heb het kabeltje nog maar ben mijn iPhone kwijt. Kunnen ze hier ook een sleutelhanger voor maken?

    Het moet toch niet gekker worden 😀

  10. Ik heb taotronics gekocht voor 25euro, via Amazon. Goede geluidskwaliteit en super handig die bluetooth oortjes! Toevallig op uitgekomen door de vele positieve reviews!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.