Reacties voor: De uitrol van verbeterde Apple Maps in kaart gebracht: dit is de status

Apple is bezig met het vernieuwen van Apple Kaarten: meer detail en meer informatie, als inhaalslag op Google Maps. Voor wie benieuwd is naar de status: inmiddels is 27,5% van de VS in kaart gebracht en wordt bijna de helft van de bevolking (47,2%) afgedekt.

Reacties: 8 reacties

  1. Hebben we dus niks aan hier in NL. Ik blijf Google Maps wel gewoon gebruiken!

  2. De kaarten app kan tijdens het navigeren de maximumsnelheid aangeven, maar zowel in NL als in Italië werkt dit niet bij mij. Hebben anderen dit ook? (En ja, het staat aan in de instellingen). Thanks!

  3. Blijf toch trouw aan Google maps.

  4. Helaas is dit met veel van Apple’s features. Alles werkt in de VS gewoonweg beter. Siri, kaarten, iMessage, andere apps in de Appstore, swipen (nieuwe toetsenbord), maar ook op m’n Apple Watch ontbreken er bepaalde functies of komen veel later zoals Applepay en ECG of de eSim. Jammer

  5. Het is fijn dat kaarten steeds beter word, dat merk je heel goed en zeker met CarPlay. Ziet er strak uit. Snelheid is wel een puntje .
    Snelheid aangegeven is wel iets wat mij soms doet besluiten om een andere app te pakken.

  6. Hulde aan Google Maps.
    Veel betrouwbaarder ook als het gaat om oponthoud / gewijzigde verkeerssituaties etc.
    Daarnaast heb ik al vaak genoeg meegemaakt dat de Siri veel straten niet correct uitspreekt.

  7. @ManOmanO: Niet alleen betrouwbaarder maar ook veel toegankelijker. Apple kaarten zijn alleen te gebruiken door Apple gebruikers, beetje jammer.

    Zelfde als dropbox vs iCloud
    Apple maakt je afhankelijk.

    Heb je een watch, dan is een iPhone handig enz

  8. @Alex: Over die eSIM: pas sinds kort hebben we een provider (inmiddels meer?) die dat ondersteunt. En dan nog: wat heb je eraan?

    Ik heb er onlangs over gedacht. Ik zou pas nut hebben als ik met smartwatch maar zonder smartphone de deur uit zou gaan. Wat moet ik (of zelfs een slank persoon) met een gewichtsbesparing van anderhalf ons of zo?

    Kortom, ik zie niet, op welke vraag een “zelfstandige” smartwatch het antwoord is. (Maar ik gun Apple de omzet.)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.