Concept van titanium iPhone.

Reacties voor: Dit komt er niet: 8 functies die nog niet naar de iPhone 13 komen

Er is het afgelopen jaar al veel gezegd en geschreven over de iPhone 13. Er zijn talloze geloofwaardige en minder geloofwaardige geruchten voorbij gekomen. Welke functies komen dit jaar nog niet naar de iPhone 13?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Erg jammer dat de finger scanner niet in het scherm komt, terwijl de concurrentie dit al lang heeft icm een 120 Hz Oled scherm, zónder notch…

    Ik vind trouwens de kleur (grijs) van de IPhone op de afbeelding die jullie in dit artikel gebruiken echt super mooi, hopelijk gaat die komen.

  2. Dan nog maar (minstens) een jaartje wachten. Die Touch ID is voor mij een must.
    En ook de notch is onhandig. Van mij mag deze ook weer net zo breed worden als een volledig scherm. Dan kan namelijk weer allerlei interessante informatie boven in het scherm worden getoond zoals bijvoorbeeld het batterij percentage. Dat je onderaan dan een paar millimeter minder van je webpagina ziet vind ik niet belangrijk.

  3. TouchID werkt bij mij elke keer maar even nadat ik meerdere vingers opnieuw inscan, al sinds de 5S. Ik werk veel met m’n handen. Misschien dat dat effect heeft? Maar FaceID werkt nagenoeg altijd. Ik zie het nut van beide op één toestel dan ook niet in.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.