Reacties voor: Uitgebreide fotoserie toont spacegrijze behuizing iPad 5 in detail

Een uitgebreide fotoreeks van Sonny Dickson toont de iPad 5 in het spacegrijs in detail. Eerder lekte er al foto's uit van deze zelfde behuizing.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 17 reacties

  1. Zou het het waard zijn om van de iPad 3 up te graden naar de iPad 5?

  2. Origineel geplaatst door Peter
    Zou het het waard zijn om van de iPad 3 up te graden naar de iPad 5?

    Nope

  3. @Peter:

    Mijn iPad 3 werkt nog super (logisch..is 1.5 jr oud). Apple moet wel met hele bijzondere functies komen wil ik deze omruilen voor een iPad 5 (en ik bedoel dan niet een snellere processor, betere camera met flits of verbeterde batterij.

    Ik heb mijn iPad 1 destijds verkocht en een iPad 3 gekocht vanwege het retinascherm. Dát was een goede reden voor een upgrade. De iPad 4 was weer sneller en had een nieuwe connector (en misschien een 720p facetime camera). Maar geen spannende features. Mijn iPad 3 draait super op iOS 7. Als Apple volgend jaar besluit de iPad 3 uit te sluiten van iOS 8 ga ik pas voor een upgrade.

  4. Zo’n spacegrijze achterkant koop ik voor 2€ bij de Kijkshop.
    Dag Apple…

  5. De nieuwe series iPads hebben na de 3 met het retinabeeldscherm eigenlijk geen spectaculaire verbetering gehad. Ja, betere camera (wie maakt foto’s met een iPad?), snellere chip (vooral bij complexe games écht een item). Dit zal waarschijnlijk ook weer voor de 5 gelden. En ja, een centimeter kleiner. Dus heb je een 3 of 4? Ik zou ‘m maar houden.

  6. Komt er ook een flitser voor de iPad? İk hoop en wacht telkens dat er een flitser komt op de iPad!

  7. Ziet er goed uit, misschien de iPad 1 maar als fotolijstje gaan gebruiken. Maar ja hè, iOS 7 er direct op, grrrrrrrrrrr.
    Wel erg benieuwd naar de definitieve specs.
    (Red.) Off-topic reactie verwijderd.

  8. Yep. Veel snellere processor, betere camera,lichter,smaller,dunner,lightning connector,misschien touch id. Imovie,iPhoto,pages,numbers en keynot gratis. Dus denk het wel he…@Sezgin:

  9. Ik denk dat mijn iPad 2 wel update nodig heeft. iOS 7 bugt en 2 keer helemaal vastgelopen.

  10. Grijs of grijs, wauw wat keuze 😉 Maakt ook niet uit de kleur is wel mooi, en waarom iets veranderen wat mooi is? En dan noch, ik zie zelden een ipad zonder hoesje, die wie bepaald de uiteindelijke kleur?

    Ik heb eeb ipad 2 en 3 maar de 4 en 5 zullen in de gebruikerservaring weinig extra opleveren. Wel iets natuurlijk, maar dat verschil is geen €500+ waard.
    Het verschil tussen de 2 en 3 was al gering in de praktijk, eigenlijk alleen een scherper beeld.

  11. Heb nu een Ipad 3 welke denk ik nog voor een redelijke prijs op Marktplaats te dumpen is, dus dan valt de aankoop van de iPad 5 qua prijs wel mee.

  12. Alex heeft wel een punt: de meeste mensen doen een hoesje om hun iPad (tevens ook om hun iPhone). Wat boeit de kleur dan..
    Daarom gebruik ik geen hoesjes. Maken het ding alleen maar lelijk.

  13. Klopt, zonder hoesje is mooier, maar met kleine kinderen in huis is dat geen optie 😉 Trouwens ook niet als je er veel mee onderweg bent.

    Er zijn vele mooie covers te koop, en ook diverse schokbestendige, wel cool.

  14. Origineel geplaatst door Flieps
    @Peter:Mijn iPad 3 werkt nog super (logisch..is 1.5 jr oud). Apple moet wel met hele bijzondere functies komen wil ik deze omruilen voor een iPad 5 (en ik bedoel dan niet een snellere processor, betere camera met flits of verbeterde batterij.Ik heb mijn iPad 1 destijds verkocht en een iPad 3 gekocht vanwege het retinascherm. Dát was een goede reden voor een upgrade. De iPad 4 was weer sneller en had een nieuwe connector (en misschien een 720p facetime camera). Maar geen spannende features. Mijn iPad 3 draait super op iOS 7. Als Apple volgend jaar besluit de iPad 3 uit te sluiten van iOS 8 ga ik pas voor een upgrade.

    Ik dacht aan een major update van mijn IPad 1 naar 5, verstandig? En… eerst wel, maar nu toch geen 3G erbij… evt. benodige externe connectie via IPhone 5

  15. @SponZz: Ben misschien van plan hetzelfde te doen, maar 200€ bijleggen zag ik…

  16. Mijn ipad 2 is nog prima eig.. Ben wel benieuwd

  17. @Peter:

    Origineel geplaatst door Peter
    @SponZz: Ben misschien van plan hetzelfde te doen, maar 200€ bijleggen zag ik…

    200 euro bijleggen??

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.