Reacties voor: BlackBerry maakt een einde aan Typo’s namaaktoetsenborden

Ben je als iPhone-gebruiker nog steeds fan van de fysieke toetsenborden die Typo maakt? Dan heeft BlackBerry vervelend nieuws voor je.
Lars Paymans -

Reacties: 7 reacties

  1. Waar vecht Blackberry eigenlijk nog om? Ze hebben nog amper een marktaandeel. Wie gebruikt nog fysieke toetsen? Ze verdedigen iets dat al lang niet meer van deze tijd is. Maar toch sterk van hun om hun bedrijf en patenten te beschermen

  2. Origineel geplaatst door snr
    Waar vecht Blackberry eigenlijk nog om? Ze hebben nog amper een marktaandeel. Wie gebruikt nog fysieke toetsen? Ze verdedigen iets dat al lang niet meer van deze tijd is. Maar toch sterk van hun om hun bedrijf en patenten te beschermen

    Dat het niet zo goed gaat met BB is natuurlijk geen reden om anderen er met
    hun IP vandoor te laten gaan. In tegendeel zou ik zeggen.

  3. Jemig… Blackberry…

  4. Als Typo een jaartje of 2 wacht is er geen Blackberry meer om ze aan te vechten en kunnen ze rustig hun toetsenbordje uitbrengen.

  5. Wat er feitelijk gebeurt is een rem zetten op innovaties.
    BB heeft het voor elkaar gekregen om een product dat niets met hen te maken heeft te laten verbieden. BB maakt(e) telefoons met een fysiek toetsenbordje. Typo maakt slechts een toetsenbordje dat op een smartphone past. Naar mijn idee een totaal ander product. HTC maakte vroeger ook een telefoon met een toetsenbordje. Die is ook niet verboden. Wat is het verschil?

  6. Die gekleurde pixels in me iPhone scherm lijken ook wel erg veel op de pixels van een Nokia of BlackBerry …. Moet niet gekker worden , patend op een keyboard …

  7. Het principe van een digitaal toetsenbord is geintroduceerd op de eerste iPhone. Alle andere smartphones die er daarna gebruik van maken zijn zo bekeken ook fout bezig, want allemaal iPhone klonen.

    Zelf gebruik ik geen typo, maar als ik zie hoeveel typo’s ik zelf maak op een iPhone denk ik er hard over om er alsnog eentje aan te schaffen. Nadeel is natuurlijk dat het niet meer past als je je iPhone upgrade naar een nieuw model. Toch maar niet dus.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.