Reacties voor: Twitterrific 5 streamt nieuwe tweets, tijdelijk goedkoop

Twitterrific 5 for Twitter op iPhone en iPad kan nu nieuwe tweets automatisch streamen, laat je lijsten bewerken en toont foto's in DM's.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Dit is allemaal al mogelijk met Echofon

  2. @Jeroen3007: Twitterrific heeft wel een bijzonder fraaie vormgeving en de Unified Timeline (het USP van deze app) is ook een reden om voor Twitterrific te gaan.

  3. Voor 89 cent niet aan m’n neus voorbij laten gaan. Vind ‘m zo op het eerste gezicht op de iPad fraaier en frisser dan de Tweetbot app. Op de iPhone gaat m’n voorkeur toch naar Tweetbot uit, maar dat kan ook puur uit nostalgische overwegingen zijn…

  4. En toch blijft ‘t een eigenwijze app.
    Van het officiële Twitterrific twitter account:

    “Tip: Your timeline will stay pinned to the top when streaming. Scroll the top tweet out of view to keep your position.”

    Dat is toch gewoon vreselijk onhandig? Waarom niet een instelling waarmee de gebruiker kan kiezen of ie de timeline wel of niet bovenaan “gepinned” wil hebben?

    Twitterrific ziet er misschien wat mooier uit dan Tweetbot, maar wat functionaliteit en gebruikersvriendeljkheid blijft de laatste toch echt superieur wat mij betreft.

  5. Ik gebruik beide apps al jaren maar kom toch steeds weer terug bij Tweetbot. Reden is de goede Mac app. Hier loopt the Icon factory echt achter.

    Overigens is Tapbots ook heel slecht bezig met het updaten van hun andere apps!

  6. Voor 89 cent leuk om eens te vergelijken met Tweetbot 🙂

  7. Vond het een fijne app maar de opstart tijd is/was te lang. Daarom gebruik ik hem ook niet meer. Ik hoop dat Twicca (alleen voor Android) ooit nog eens naar iPhone komt. Dat is en blijft de beste Twitter app naar mijn mening.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.