Reacties voor: Twitter organiseert iOS-ontwikkelaarssessies op 10 en 12 oktober

Developers kunnen op 10 en 12 oktober terecht bij twee evenementen van Twitter. Twitter gaat de nieuwste ontwikkelingen delen, met zware focus op integratie met iOS 5.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Dus de iPhone 5 komt niet 4 oktober?

  2. @Thomas: En dat concludeer je waar uit? Hier staat alleen dat op 10 en 12 oktober een Twitter-ontwikkelaarssessie is waar onder andere over de Twitter-integratie in iOS 5 gesproken zal worden. Het enige wat deze sessie aan zou kunnen geven, is dat iOS 5 voor die sessies al publiekelijk verschenen is. Maar ook dat hoeft per definitie helemaal niet zo te zijn lijkt mij.

    Overigens is er alleen een gerucht dat de iPhone 5 (of welke nieuwe iPhone dan ook) op 4 oktober getoond gaat worden op een persconferentie van Apple. Maar ook dat is nog niet officieel.

    Oftewel, we weten nog helemaal niets, zowel over een nieuwe iPhone als de release van iOS 5. Van al die speculaties word je ook niet wijzer, aangezien ze er wel erg vaak naast zitten (zo ook nu weer met de Beta 8- en GM-versie van iOS 5 die respectievelijk vorige week vrijdag en gisteren zouden moeten verschijnen en dus niet kwamen). Het is het hele OS X Lion verhaal all over again, toen ook elke keer weer speculaties verschenen waarin data genoemd werden dat hij zou verschijnen die keer op keer niet bleken te kloppen. Wacht gewoon totdat Apple zelf met een datum komt, dan merken we het vanzelf wel.

  3. mijn gerucht:
    maandag: GM + uitnodigingen keynote
    3-okt: keynote
    10-okt: release nieuwe iPhone + iOS 5

  4. Hmm GM Worden meestal tijdens een Keynote aangekondigd verwacht dus dat er tussen 26 september en 10 oktober een keynote zal plaatsvinden en dat de GM daar dus ook uit komt met de aankondiging van de iphone 5.
    het is natuurlijk mogelijk dat de iPhone 5 wordt aangekondigd op 10 oktober.

  5. Misschien een stomme opmerking maar is het nog wel nodig om IOS 5 er op te zetten bij levering?

    Zou Apple er niet voor kunnen kiezen om gewoon een opstart procedure op te starten als je een nieuwe telefoon koopt. Die vervolgens IOS 5 gaat downloaden. Zo hoeft Apple niet te wachten en kunnen ze vrijwel direct gaan verschepen.

    Gek idee of niet?

  6. Origineel geplaatst door Michael: Misschien een stomme opmerking maar is het nog wel nodig om IOS 5 er op te zetten bij levering?

    Zou Apple er niet voor kunnen kiezen om gewoon een opstart procedure op te starten als je een nieuwe telefoon koopt. Die vervolgens IOS 5 gaat downloaden. Zo hoeft Apple niet te wachten en kunnen ze vrijwel direct gaan verschepen.

    Gek idee of niet?

    Als je in een wachtrij wil staan van de software update server wel.. Bovendien Apple stuurt de nieuwste iPhone echt niet zonder iOS 5 de deur uit

  7. Origineel geplaatst door Michael
    Misschien een stomme opmerking maar is het nog wel nodig om IOS 5 er op te zetten bij levering?Zou Apple er niet voor kunnen kiezen om gewoon een opstart procedure op te starten als je een nieuwe telefoon koopt. Die vervolgens IOS 5 gaat downloaden. Zo hoeft Apple niet te wachten en kunnen ze vrijwel direct gaan verschepen.Gek idee of niet?

    Hoe moet iOS 5 er dan opkomen? Er moet toch zeker wel software zijn die dit dan weer kan installeren etc. Opzich wel goed bedacht, maar waarschijnlijk moeilijker dan wat nu gedaan wordt.

  8. Origineel geplaatst door Noëlle
    Origineel geplaatst door MichaelMisschien een stomme opmerking maar is het nog wel nodig om IOS 5 er op te zetten bij levering?Zou Apple er niet voor kunnen kiezen om gewoon een opstart procedure op te starten als je een nieuwe telefoon koopt. Die vervolgens IOS 5 gaat downloaden. Zo hoeft Apple niet te wachten en kunnen ze vrijwel direct gaan verschepen.Gek idee of niet?Hoe moet iOS 5 er dan opkomen? Er moet toch zeker wel software zijn die dit dan weer kan installeren etc. Opzich wel goed bedacht, maar waarschijnlijk moeilijker dan wat nu gedaan wordt.

    Op zich hoeft het niet moeilijk te zijn. Je hebt de opstart procedure op de telefoon staan, dus instellen van WiFi, Apple ID. Vervolgens na het invoeren gaat hij de meest recente firmware downloaden en installeren. Is gemiddeld 600mb, over WiFi is dat tegenwoordig wel te doen lijkt me. En de telefoon is gereed.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.