Reacties voor: Nachtmodus voor Twitter: zo schakel je de donkere modus in

De donkerblauwe nachtmodus in de Twitter-app is nu beschikbaar op de iPhone en iPad. De functie verscheen eerder al in de betaversie, maar komt nu voor iedere gebruiker van de officiële Twitter-app beschikbaar.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Gebruik al jaren echofon, waarin een black thema zit. Leest veel prettiger, en niet alleen in het donker 😉

  2. Awesome! Hier werkt het al, ziet er netjes uit. Geen volledig zwart, maar toch een enorm verschil met dat wit. Hoop echt dat Apple een Dark Modus naar de eigen apps gaat brengen een keer, en dat meer third-party developers het over gaan nemen. Dit is gewoon zo hard nodig.

  3. Zag het eerst niet verschijnen, maar na een herstart (dubbel klik op homeknop en dan Twitter weg swijpen) kwam het tevoorschijn.

  4. Vind persoonlijk de default optie mooier en beter voor mijn ogen.

  5. Origineel geplaatst door Tom
    Awesome! Hier werkt het al, ziet er netjes uit. Geen volledig zwart, maar toch een enorm verschil met dat wit. Hoop echt dat Apple een Dark Modus naar de eigen apps gaat brengen een keer, en dat meer third-party developers het over gaan nemen. Dit is gewoon zo hard nodig.

    iOS 10 is de klok app van Apple al helemaal donker qua layout. Wel fijn!

  6. Mooi hoor die nachtmodus! Jammer dat instagram foto’s niet worden weergegeven

  7. Origineel geplaatst door Tom
    Hoop echt dat Apple een Dark Modus naar de eigen apps gaat brengen een keer, en dat meer third-party developers het over gaan nemen. Dit is gewoon zo hard nodig.

    iCulture? 😎

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.