Reacties voor: Twitter telt foto’s en links binnenkort niet langer mee in 140 karakterlimiet

Twitter wil foto's en links niet meer meetellen in de 140 karakters van een bericht, zodat je meer tekst kwijt kan.

Reacties: 5 reacties

  1. Dit vind ik wel goed nieuws. Gewoon 140 karakters + een link. Daar kan ik bijna alles mee wat ik wil, eerst moest ik soms inkorten.

  2. Dat je voortaan alle tweets ziet die met een gebruikersnaam beginnen lijkt me heel irritant. Dus als ik ziggo, tmobile, enz. volg zit m’n hele timeline vol met replies? of werkt dat met replies anders?

  3. 140 tekens mag zo blijven!
    Nog meer tekens in onzin / klets – tweets , zit ik niet op te wachten;
    Fijn dat een link niet meer meetelt in een bericht ;
    Foto’s plaatsen doe niet vaak meer,(die plaats ik elders) maar dat het niet meer meetelt in de 140 tekens, is wellicht fijn.

  4. Origineel geplaatst door Youri
    Dat je voortaan alle tweets ziet die met een gebruikersnaam beginnen lijkt me heel irritant. Dus als ik ziggo, tmobile, enz. volg zit m’n hele timeline vol met replies? of werkt dat met replies anders?

    De aankondiging van Twitter meldt dat dit alleen geldt voor nieuwe tweets, dus niet bij een reply.

    Nieuwe Tweets die beginnen met een gebruikersnaam zullen al je volgers bereiken. Dat betekent dat je niet langer de “.@” methode hoeft te gebruiken. Deze werd veelal gebruikt om Tweets naar een breder publiek te sturen. Als je wilt dat een Reply gezien wordt door al je volgers, is het mogelijk om te Retweeten om aan te geven dat je wil dat het door meer mensen gezien mag worden.

  5. Bij mij lijkt dit nog niet doorgevoerd te zijn helaas..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.