Reacties voor: Twitter overweegt meer betaalfuncties: betalen voor Tweetdeck [poll]

Zou jij ervoor betalen?
Twitter overweegt een betaald abonnement in te voeren. Het bedrijf wil achterhalen voor welke functies mensen bereid zijn te betalen. Eén optie die wordt overwogen is het betaald maken van de Tweetdeck-app.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Nee, ik zou er niet voor betalen, en zeker die functie om tweets te kunnen bewerken is echt een groot gemis. Die mega hoeveelheid van ongevraagde tweets en reclames heeft mij jaren geleden al weggejaagd bij Twitter, ik gebruik Twitterrific.

  2. Mijn droom Twitter is een nieuwe Twitter zonder anonieme gebruikers. Als je die al uit kan zetten. En dan op uitnodiging van iemand toegelaten kan worden tot het platform.

    Dit mag best betaald worden.

  3. Dat ligt er maar net aan hoeveel je zou moeten gaan betalen. Voor een paar euro wil ik graag van die irritante reclame af.

  4. Voor geen reclame zo ik een eenmalige betaling kunnen overwegen. Verder niet. Anonieme accounts kunnen zeer nuttig zijn. Je moet je echte ID wegens veiligheidsredenen zo min mogelijk op internet delen.

  5. Twitter is echt mooi maar ik hoop wel op een betaalde versie en ik hoop ook dat dit er gaat komen weg met die irritante reclame ik betaal er graag voor

  6. Als de functies nuttig zijn, zou ik best voor Twitter willen betalen. Momenteel is het een beerput van jewelste, maar dan kan je hopelijk niet geverifieerde accounts links laten liggen, etc.

  7. Ik wil maar 1 functie: Een EDIT-knop 🙂

  8. Ze zijn daar wel erg traag van begrip, Twitter is volgens mij al best een tijdje over zijn hoogtepunt heen. Nu pas met dit soort ideeën komen is bijna lachwekkend.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.