Reacties voor: TwelveSouth PlugBug-oplader gaat internationaal met PlugBug World

TwelveSouth heeft een internationale stekkerset van de PlugBug uitgebracht, een kleurrijke oplader en stekker waarbij je je MacBook en tegelijk een iPhone of iPad kunt opladen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Een ander woord blijft in me opkomen bij deze productnaam…

  2. Origineel geplaatst door Borgqueenx
    Een ander woord blijft in me opkomen bij deze productnaam…

    Haha, ik denk het, jij zegt het 😉

  3. Origineel geplaatst door Borgqueenx
    Een ander woord blijft in me opkomen bij deze productnaam…

    ik heb hetzelfde!

  4. Dat is zo….maar toch zal ik dan waarschijnlijk gewoon het woord “universele lader” gebruiken en niet terug denken aan een andere kijk en maak op toch dezelfde universele lader.

  5. Haha. Ik had ook binnen een seconde een hele verkeerde associatie.

  6. Ondanks de wat ongelukkig gekomen naam (of juist niet) vanmiddag meteen besteld. Zeker het feit dat ie universeel te gebruiken is, was voor mij een selling-point.

  7. Waar hebben jullie het over? (beetje olie op t vuur gooien!) het is wel een briljant idee voor een universele usb lader.

  8. Ehhh….. universele lader, maar is het wel veilig je dure phone, komend uit NL (met 220W) te laden (in say, cariben of states) met 110W.
    Hate a phone emitting smoke ! any expert advise ?

  9. iPad mini 2x zo snel opladen als met de door Apple geleverde oplader… Jullie zullen in februari zeker een nieuwe iPad mini moeten kopen als hij eenmaal ontploft is? 😉

    Origineel geplaatst door Borgqueenx
    Dat is zo….maar toch zal ik dan waarschijnlijk gewoon het woord “universele lader” gebruiken en niet terug denken aan een andere kijk en maak op toch dezelfde universele lader.

    7 vs. 2 (lettergrepen), wat dacht je van oplader…

  10. Universele lader is een te gewone naam. PlugBug is een aansprekende naam voor een aansprekend product! Leuk!

  11. Origineel geplaatst door Bobs
    iPad mini

    Je haalt een paar dingen door elkaar, het is 110 en 220/240 Volt, niet Watt. Een internationale adapter zal daar geen problemen mee hebben, die geeft netjes 5V af via zijn USB poort. Het aantal Ah dat hij maximaal kan leveren ligt wel hoger dan voorheen met 2,1. Maar dan komt je uit op een 10,2 Watt adapter, de oude iPad adapter was 10W, de nieuwe 12 begrijp ik. Kortom, geen probleem voor een iPad en ook voor iPhone of iPod zou het niet uit mogen maken. Die zouden niet meer Ah mogen opnemen dan maximaal de bedoeling is, al wordt er wel gezegd dat een iPhone accu hierdoor toch wat te snel opgeladen zou worden wat slechter zou zijn voor de levensduur. Persoonlijk geloof ik daar niet zo in. Kortom, je hoeft je niet druk te maken dat je iPhone hierdoor rook gaat geven.

    En een iPad mini gaat hier dus ook niet van ontploffen. 😉

  12. … jullie zijn te voorspelbaar! Overigens wel een geniale keuze van TwelveSouth, want je weet in ieder geval dat ze over je gaan praten. Missie van de marketingafdeling = geslaagd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.