Reacties voor: De Twelve South ActionSleeve is een sportarmband voor je Apple Watch

Met de Twelve South ActionSleeve kun je de Apple Watch om je bovenarm dragen, zoals een sportarmband. Sporten zonder iPhone!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Er zijn soms uitvindingen waarvan je denkt: wat is daar in godesnaam het nut van!?
    Dit is er zo 1
    Ik sport me meerdere dagen in de week suf met m’n Apple Watch gewoon om m’n pols zonder dat ie ook maar een beetje in de weg zit.
    Sterker nog, veel beter af te lezen dan om je bovenarm (zeker als je lens-/brildragend bent), want opende info vind ik tijdens het sporten relevant en interessant.
    Kettlebellen gaat prima, klimmen aan de klimwand ook, boksen geen enkel probleem, stoeien met gewichten idem…. dus ik kan t echt niet volgen wat hier wordt geroepen… Misschien een tip: probeer deze sporten zelf eens uitbundig uit icm een AW om je pols, wedden dat je geen problemen ondervindt!? En m’n iphone blijft sowieso thuis want daarvoor zie ik ook geen enkel nut.
    Ergo: wat een flauwekul’uitvinding’

  2. @Teebee: volleybal…….? Dat pinnetje en een bal passen gaat echt niet. Zo kan je wel je activiteit bij houden.

  3. @Teebee: dacht het niet. Door de bewegingen bij je pols is er van een nauwkeurige meting geen sprake. Als de Apple Watch überhaupt al iets meet. Bij simpele, ritmische sporten zoals hardlopen, wandelen, roeien etc is de Apple Watch nog wel redelijk nauwkeurig maar zodra je begint met gewichten, sprongen, burpees etc dan slaan de metingen van de Apple Watch nergens meer op en moet ik een externe hartslagmeter dragen. Als anderen wel betrouwbare metingen krijgen bij cross-fit achtingen oefeningen dan hoor Ik dat graag. Dan zit er kennelijk een hardware fout in mijn Apple Wacth.

  4. @WvB22: Bij deze. Geen enkel probleem mee.
    Lijkt me een probleem met jouw AW

  5. (Schaduw)Boksen (op een stoot pilaar) kan prima. Iets hoger op je onderarm vastzetten. Handen intapen, bokshandschoenen aan en gaan.
    Maar met kettlebel swing heb ik wel een probleem. Geen idee hoe iemand dat voor elkaar krijgt. Anders zou ik wel is een filmpje willen zien met de techniek die gebruikt word zodat je apple watch niet on de weg zit.

    Mijn lijkt het wel een stuk fijner om de applewatch op je bovenarm vast te zetten. Misschien vind ik het uiteindelijk toch niks, maar eerst een keer proberen denk ik?

  6. @Teebee: Een gewone swing gaat inderdaad prima, maar ga je dingen doen als een kettlebell push press dan slaat de kettlebell tegen je watch (ervan uitgaande dat je hem met het schermpje naar boven draagt) en is een barst op den duur onvermijdelijk.

    Wel interessant dat je op het filmpje ook een oefening ziet met de kettlebell waarbij hij juist (bijna) tegen de watch komt. Maar denk dat dit inderdaad een erg goeie oplossing is om veiliger in de sportschool dergelijke oefeningen te kunnen doen.

  7. Even gekeken, maar via de officiele site kom je al snel op zo’n 45/50 euro uit (met verzenden) plus de eventuele douanekosten.
    Weet iemand of er al een Nederlandse reseller is die dit product verkoopt?

  8. Origineel geplaatst door Jordy
    Even gekeken, maar via de officiele site kom je al snel op zo’n 45/50 euro uit (met verzenden) plus de eventuele douanekosten.

    Weet iemand of er al een Nederlandse reseller is die dit product verkoopt?

    Kan je het niet via AliExpress proberen?

  9. Origineel geplaatst door Jordy
    Even gekeken, maar via de officiele site kom je al snel op zo’n 45/50 euro uit (met verzenden) plus de eventuele douanekosten.
    Weet iemand of er al een Nederlandse reseller is die dit product verkoopt?

    Origineel geplaatst door Niels
    Kan je het niet via AliExpress proberen?

    Ongetwijfeld, maar met een dergelijk product ga ik liever toch niet voor goedkope kwaliteit. Dus wacht wel even tot een Nederlandse reseller of bijvoorbeeld Amazon DE hem in het assortiment heeft.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.