Reacties voor: Tweetbot voor Mac verdwenen uit App Store [Update: terug]

Tweetbot voor Mac is verdwenen uit de Mac App Store. Er lijkt een verband met het beperkte aantal tokens dat Twitter toestaat voor apps van derden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Ik vind dit toch wel redelijk raar voor Twitter..

  2. Dan moet twitter zorgen voor icloud sync en andere functies die tweetbot wel biedt. Dan zal ik er over nadenken om over te stappen.

  3. Het syncen van m’n timelines op m’n iPhone, iPad en Mac Mini door middel van Tweetbot vind ik ideaal. Dat nieuwe gebruikers door die waardeloze token gedoe daar geen gebruik meer van kunnen maken vind ik jammer. Hopelijk komen ze gauw met een oplossing.

  4. Opgekocht misschien?

  5. Whie Whatsappt Twitter ff dat ze moeten op houden met dit gezanik

  6. Misschien moeten ze zich bij Twitter eens achter de oren krabben en zichzelf afvragen waarom er überhaupt de behoefte is aan dergelijke apps.

    Schijnbaar willen mensen niet de officiële app gebruiken!

    Ik bijvoorbeeld 🙂

  7. Sorry, maar ik zeg hier nogmaals dat Tapbots een stel ordinaire zakkenvullers zijn die weinig tot niets aan “onderhoud” van hun apps doen.

    Voor hun iOS apps Pastebot, Weightbot, Convertbot geldt dat ze al jaren geen update hebben gehad en voor Calcbot in minder mate (2013).

    Voor Tweebot iPad wordt al meer dan een jaar een update beloofd en voor Tweetbot OS X idem voor een Yosemite versie. Calcbot OS X is er een par maanden maar ook daar geen fixes, laat staan dat er activiteit is op hun Twitteraccount @calcbot

    Dan kun je als argumnent aanvoeren dat je een klein team bent, wetende dat Todd Thomas de OS X versie van Tweetbot voor zijn rekening neemt.

    Hoe arrogant kun je zijn met alleen maar negatieve recensies voor Pastebot, Weightbot, Convertbot en ook Calcbot iOS en dan toch je klanten volledig verwaarlozen.

    Paul Haddad heeft het op Twitter alleen maar over hoe iedereen zich moet gedragen en Mark Jardine komt niet verder dan te vertellen dat hij weer een dure BMW heeft gekocht. Poseurs !

    Toegeven dat Tweetbot wellicht de beste Twitter client is maar zelfs Federico Viticci laat via @macstories en @viticci weten dat hij tegenwoordig alleen nog maar de eigen @Twitter app gebruikt.

    Het wordt tijd dat het “volk” eens in opstand komt tegen devs als Tapbots etc. die ons volledig in de steek laten…

  8. Je haalt mij de woorden uit mijn mond @mhoutman 😉

  9. @mhoutman: Helemaal mee eens.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.