Reacties voor: Tweetbot 3.2 introduceert nachtthema, betere accountondersteuning

Tweetbot heeft zojuist een update gekregen naar 3.2. De vernieuwde app bevat een nachtthema, mogelijkheid om accounts naar eigen inzicht te ordenen en snel wisselen tussen accounts. Het nachtthema houdt in dat het scherm is geoptimaliseerd voor lezen in het donker. Je kunt kiezen of je dit automatisch of handmatig wilt doen. De nachtmodus werd […]
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Merk ik hier een micro trend op? Zou het in ieder geval heel tof vinden mochten vele andere apps ook een nachtthema krijgen. Maakt de visual interface veel levendiger!

  2. Ik mis nog steeds het naar links swipen (met je duim naar rechts vegen) nadat je een conversatie hebt gelezen zoals in v2.

  3. @Danny: Je kan op een tweet klikken en dan zie je direct de reply’s op dat bericht. Werkt bijna hetzelfde.

  4. Dat nacht thema is erg mooi geworden! Ik denk dat ‘m hier permanent op laat staan.

  5. Heel wat inspanningen voor mensen met meerdere accounts. Vraag ik me af of er zo veel mensen zijn? Waarom gebruik je nu meerdere accounts? Voor onder andere medewerkers van iCulture kan ik me voorstellen dat ze een iCulture en privé account hebben. Maar daarnaast nog andere accounts?
    Iemand die daar wat voorbeelden van kan geven?

  6. @Marc: Een minister met een eigen account en een van zijn partij, een bedrijfsleider met een priveaccount en een voor het bedrijf, ( en eventueel een voor veschillende afdelingen) er zijn genoeg voorbeelden hoor

  7. @Marc: Als docent zijnde heb ik een privé Twitter en een docenten Twitter waar ik leerlingen nog kan helpen en of duidelijkheid kan geven over het opgegeven huiswerk. Daarnaast tweet ik wat artikels die voor hun leuk zijn om te lezen en met de lesstof te maken hebben.

  8. Iculture app met nachtthema aub!?

  9. En nu krijg ik in de oude versie 2 ook al reclame te zien, terwijl ik er voor betaald heb ? hmmm denk niet dat ik naar v3 zal updaten maar een ander twitter prog ga zoeken!

  10. Waar kan ik de basics van twitter leren? Weinig van men vrienden gebruiken twitter maar lijkt me wel iets interessants ! Snap er helaas niet heel veel van..

  11. Ik heb sinds kort problemen met het ontvangen van push berichten.

    Herstarten lost niets op.

    Instellingen van de app en iPhone staan beide jusit ingesteld.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.