Reacties voor: ‘Tweederde smartphone-bezitters kan niet zonder’

Een derde van de ondervraagden bij een onderzoek van de Online Publishers Association (OPA) zegt niet meer zonder smartphone te kunnen. Dat is 68 procent van alle ondervraagde deelnemers.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 22 reacties

  1. ik ben er eentje van die niet zonder iphone kan….en ben hem straks 2 weken kwijt door de verzekering. maarja dan neem ik de ipad mee haha.

  2. Was hem gister nog vergeten. Totaal geen problemen mee, ik heb een leven!

  3. Ongeacht je wel of niet een “leven” hebt, je kan zonder het door te hebben verslaafd raken aan de smartphone. Ikzelf vind het verschrikkelijk als ik hem niet bij me heb; eigenlijk niet normaal, toch?

  4. Ik wil ‘m niet missen, mijn partner kan ‘m missen als kiespijn…

  5. Kan prima zonder maar vind het wel een enorm gemak.
    In de weekeinden gebruik ik een E72 zonder poespas. Dan ben ik totaal niet gefocust op de iPhone.
    Duo-sim does the trick.

  6. Ik heb bijna nooit mijn iPhone op zak. Dus ik kan mijn smartphone zonder problemen missen. Ben zelfs van plan om de volgende keer zelfs geen smartphone meer te kopen, maar een gewone gsm.

  7. Ik kan niet zonder omdat mijn inkomen afhankelijk is van een smartphone

  8. Mocht ik hem vergeten rij ik terug! Kan nog niet poepen zonder mn iphone 😉 en ja, ik heb zeker een leven!!!!

  9. Welke weer-app is dat op de eerste foto?

  10. Ik gebruik hem voor alles waar ik hem maar voor kán gebruiken, maar voornamelijk voor nieuws, als fototoestel en voor social media. Tuurlijk zou ik zonder kunnen maar als ik ‘s morgens merk dat ik em vergeten ben (as if..) dan keer ik wel om.

  11. @StijnH: Ik denk Weathercube.

    Ik moet 6km fietsen naar m’n werk. Als ik na 5km erachter kom dat ik m’n iPhone niet bij me heb (puur hypothetisch) dan keer ik om. Bij portemonee doe ik dat niet, dan leen ik wel even wat voor de lunch.

  12. Nou, ik doe ‘m gewoon weg wanneer dat nodig is 🙂

  13. Je hebt zou niet zonder willen en kan niet zonder, het is geen levensbehoeften dus iedereen kan zonder…

  14. Ik kan ook wel zonder mijn iPhone, maar ik zal hem continu missen. Het is me een keer gebeurt dat ik hem was vergeten en continu had ik dat ik hem wilde pakken voor iets en greep ik mis.
    Het is een soort vervanging van mijn pc geworden eigenlijk om snel informatie te vinden.

  15. De iPhone is voor mij inderdaad een vervanger geworden voor mijn PC. Denk dat dat voor velen geldt. Kan wel zonder m’n iPhone, maar niet zonder de iPhoneclub! 😉

  16. Ik kan zeker wel zonder.. Maar het is gewoon erg makelijk om bij j te hebben en wat op te Zoeken als dat nodig is.. Als ik hem thuis vergeet ga ik er Zeker niet voor terug, dat zou ik voor me portemonnee we doen omdat daar alles in zit…

  17. Je iphone kwijtraken is dan ook meteen rampzaliger dan je portemonnee kwijtraken. Een smartphone bevat meestal ook veeel meer info over een persoon dan een pc bijvoorbeeld foto’s opnames route’s etc.

  18. @StijnH: Sun (www.pattern.dk/sun)

  19. 47% kijkt op zijn smartphone wat voor weer het is… Je kunt ook even naar buiten kijken. De telefoon is smarter dan de mens geworden(?!)

  20. Sinds ik ‘s nachts in de bergen de weg terug heb gevonden met m’n smartphone heb ik een ongemakkelijk gevoel als ik hem niet bij me heb. Heel vervelend eigenlijk, want verder is dat ding voor mij alleen maar een telefoon en webbrowser apparaat. Die weerapps hebben het mis of laten zien wat ik door het raam ook kan zien: zon of regen.

  21. @Patrick: Nee. Het is niet Sun. Die zet alleen zon/wolk met locatie en temp op je scherm. Het werkt inderdaad ook met zo’n kantel scherm als je doorschuift naar een andere locatie.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.