Reacties voor: Officieel verouderd: Apple repareert de tweede generatie Apple TV niet meer

De tweede generatie Apple TV is officieel verouderd, volgens Apple. Het betekent dat je geen reparaties meer kunt laten uitvoeren of onderdelen opvragen.

Reacties: 12 reacties

  1. Verouderde producten worden al meer dan 7 jaar niet meer geproduceerd??? Apple tv2 kwam in 2010 voor het eerst uit, lees ik het nou verkeerd, of snap ik het niet??

  2. Dikke onzin… in Belgie, Waregem ken ik een reseller van Apple die dit wel kan herstellen met originele onderdelen van Apple, zelfs een iPhone 4 en andere oudere producten kunnen probleemloos hersteld worden. En deze reseller kan deze onderdelen rechstreeks bekomen bij Apple. Dus voor je zo iets publiceert voer je eerst onderzoek uit!! Trouwens elk product is te herstellen… De kassa moet niet altijd rinkelen….

  3. @Christof: En wie is dat in Waregem?

  4. @Christof: Gelieve bronnen vermelden, nu kunnen we helemaal niets mee…

  5. Origineel geplaatst door Mario
    Verouderde producten worden al meer dan 7 jaar niet meer geproduceerd??? Apple tv2 kwam in 2010 voor het eerst uit, lees ik het nou verkeerd, of snap ik het niet??

    Vrij samengevat van de Apple support pagina in de link in het artikel:

    Oud (vintage): tussen de 5 en 7 jaar geleden voor het laatst geproduceerd
    Verouderd (obsolete): meer dan 7 jaar geleden voor het laatst geproduceerd

    Producten op de Amerikaanse lijst met oude producten (waaronder de Apple TV 2) worden hier in Nederland als verouderd beschouwd.

    (Overigens: de Apple TV 2 staat volgens mij nog niet op de Nederlandse supportpagina, al wel op de Engelse)

  6. Zou Apple sieren als weinige in de mobile markt, om de OS software bij te werken met dezelfde termijn, niet de features maar wel de gaten qua beveiliging.

  7. Ben ik de enige die het gewoon goed vind dat Apple het pàs na 7 jaar niet meer echt support? Vergelijk es met andere merken hoe het daar aan toe gaat met de (beveiligings-)updates. Om over smart TV’s van >2010 maar even te zwijgen.

  8. Origineel geplaatst door sandra
    Ben ik de enige die het gewoon goed vind dat Apple het pàs na 7 jaar niet meer echt support? Vergelijk es met andere merken hoe het daar aan toe gaat met de (beveiligings-)updates. Om over smart TV’s van >2010 maar even te zwijgen.

    Nee hoor, ik ben het met je eens😉

  9. Ik vraag mij serieus af wat er kapot kan gaan aan bij een Apple TV 2.. Om nog maar te zwijgen over het feit dat de vervangingswaarde een stuk lager is dan de reparatiekosten. Even los van het jailbreaken, heb je een nieuwer model voor soms nog geen €30.

  10. U vraagt bronnen wel je hebt bronnen: http://www.phonefixers.be/
    Zelfs de iPhone 4 kan nog steeds hersteld worden, ook iets waar ze bij iCulture beetje naast zitten… maar wij Belgen zijn misschien een stapje voor… 😉

  11. Toevallig werkt dat bedrijf samen met Apple voor de onderdelen en hoeft niet naar Apple worden verstuurd, dit bedrijf herstelt de apparten aan een veel goedkopere prijs dan Apple, voor dezelfde onderdelen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.