Reacties voor: Bekijk de nieuwe filmtrailer van ‘Steve Jobs’

Er is een nieuwe trailer verschenen van Steve Jobs, de nieuwe film van Aaron Sorkin. Lijkt hoofdrolspeler Michael Fassbender voldoende op de legendarische CEO Steve Jobs om het verhaal geloofwaardig te maken? Oordeel zelf.

Reacties: 6 reacties

  1. R.I.P😔

  2. Ik vind Fassbender een ontzettend goeie acteur maar hij is in mijn ogen geen Steve Jobs. Ik krijg tijdens de trailer nooit het gevoel dat ik naar Steve Jobs kijk. Doe mij Noah Wyle maar… 🙂

  3. rotzak of genie, wat mij zou boeien is een beeld van wat hij zo anders deed dan al die anderen dat hij zooo succesvol is geweest. Alleen is de Amerikaanse filmindustrie nou niet de eerste waar ik aan denk om dat te kunnen. Ik vrees weer een geromantiseerd plaatje van een eenling nerd met borderline light, die dankzij hard werken succesvol werd ondanks alles. En op het eind hield iedereen van hem.
    Wedden?
    Dan doet de acteur er voor mij verder weinig toe.

  4. @Walden: Ik ben erg benieuwd naar de film maar ik vrees dat je gelijk hebt):

  5. @Walden: Inderdaad. Hij had een geweldig team die jammer genoeg in de kijker worden gezet en dan wist hij alles nog zo te brengen zoals geen ander. Vergelijk de voorstellingen van nieuwe apparaten maar eens Steve VS Tim..
    Apple heeft er zijn gloriejaren mee beleefd met Steve, ik zou eens graag weten waar Apple zou gestaan hebben nu onder zijn leiding. Iets wat we nooit zullen weten, jammer genoeg.

  6. Er gaat niets boven pirates of silicon valley 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.