Reacties voor: tvOS 10 voor Apple TV aangekondigd: alle nieuwe functies op een rij

Apple heeft een nieuwe versie van tvOS voor de Apple TV onthuld. Hier lees je alles over de nieuwe functies van dit besturingssysteem.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Toch weer zonde dat de meeste nieuwe functies alleen werken met Siri en Amerikaans apps. Na bijna een jaar vraag ik me nog steeds af wat ik met de atv4 meer kan met de atv3. Simpel weg mijn foto’s afspelen met mijn eigen muziek is nog steeds niet fatsoenlijk mogelijk. 🙁

  2. Origineel geplaatst door Ruud
    Toch weer zonde dat de meeste nieuwe functies alleen werken met Siri en Amerikaans apps. Na bijna een jaar vraag ik me nog steeds af wat ik met de atv4 meer kan met de atv3. Simpel weg mijn foto’s afspelen met mijn eigen muziek is nog steeds niet fatsoenlijk mogelijk.

    Uhmm, ik kan wel een belangrijk iets opnoemen wat je met de ATV4 meer kan dan met de ATV3…. Apps installeren!

  3. Precies! De apps maken een groot verschil. Zo ben ik zelf een fanatieke gebruiker van Infuse geworden op de AT4. Werkt erg goed in combinatie met m’n homeserver.

    Op uitgebreidere Siri-ondersteuning hoeven we als Nederlanders toch niet te wachten. Simpelweg omdat onze taal wereldwijd te weinig gesproken wordt. Daarentegen is de nieuwe Remote-app met eenvoudige tekstinvoer voor mij persoonlijk een welkome aanvulling. De eerdere update met ondersteuning voor toetsenborden was al erg fijn.

    Ondanks het ruimere aanbod aan apps merk ik dat ik toch nog te weinig doe met m’n AT4. Iemand nog tips voor apps die niet mogen ontbreken?

  4. Ik ben erg benieuwd naar de (on-)mogelijkheden van ‘Single Sign-on’.
    Thuis hebben we o.a. Netflix én HBO (go). Netflix is goed ingebakken
    in TVos.. maar HBO kunnen we alleen bekijken met een iphone-app, niet
    met TVos.. Single Sign-on zou hier een uitkomst voor zijn, mits HBO of
    de kabeluitgever dit mee neemt in hun software.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.