Reacties voor: tvOS 9.2 voor Apple TV nu beschikbaar: apps in mappen, Bluetooth-toetsenbord en meer

tvOS 9.2 voor de vierde generatie Apple TV is eindelijk beschikbaar. Vanaf nu kun je niet alleen apps in mappen plaatsen, maar ook een Bluetooth-toetsenbord aansluiten en nog veel meer.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Welke versie is nu het beste om te kopen? 32GB of de 64GB?

  2. Zien jullie je foto albums die je in mappen hebt geplaatst in iCloud Photo Library?
    Ik zie de standaard albums en de gene die niet in een map zitten wel maar de rest niet. Ik heb albums (als events) in mappen per jaar staan.
    Is dit weer een halve oplossing van Apple?

  3. Alleen jammer dat het doorspoelen van films niet meer werkt:-((((

  4. Zou er dit jaar nog een nieuwe Apple TV uitkomen?
    Had vernomen in berichten dat ze misschien al weer bezig zijn met een nieuwe versie. Of zijn dat maar gewoon geruchten en nergens voor nodig om zorgen te maken?

    Wat een verademing met zoeken dat je nu een bluetooth keyboard kunt koppelen ๐Ÿ˜‹

    Mis Siri nu al helemaal niet meer, dit is misschien nog wel handiger. Een toetsenbord begrijpt tenminste Nederlandse รจn Engelse (media)titels door elkaar heen, ongeacht de ingestelde taal ๐Ÿ˜ƒ

    Origineel geplaatst door Mike
    @Marc: 32GB

    En wat is daar de reden van?
    Kan je daar wel al je spellen of zo op kwijt? Misschien wil je iets meer vertellen?!

  5. Wat een verademing met zoeken dat je nu een bluetooth keyboard kunt koppelen ๐Ÿ˜‹

    Mis Siri nu al helemaal niet meer, dit is misschien nog wel handiger. Een toetsenbord begrijpt tenminste Nederlandse รจn Engelse (media)titels door elkaar heen, ongeacht de ingestelde taal ๐Ÿ˜ƒ

  6. @marc: Apple verplicht ontwikkelaars om maar een beperkte hoeveelheid geheugen te gebruiken voor diens games, dus daar zal het hem niet in zitten of je wel of niet genoeg geheugen hebt. Wanneer je er veel eigen content op wilt plaatsen oid zou voor je de doorslag moeten geven, maar in veel gevallen is 32Gig inderdaad voldoende.

  7. Ik zie ook niet mijn Albums. Zie wel de standaard albums, zoals: Alle foto’s, Selfies, Panorama’s, Video’s, Slowmotion, Bursts en Schermafbeeldingen. Mijn eigen foto albums krijg ik niet te zien.
    Iemand een idee waar dit aan zou kunnen liggen en hoe dit op te lossen?

  8. @Rob: Ik denk dat ik het probleem al gevonden heb waarom albums niet worden weergegeven. Indien je album maakt wordt deze weergegeven. Plaats je dit album in een map dan wordt het album NIET meer weergegeven. Ben bang dat Apple iets over het hoofd heeft gezien. bij het gebruik van mappen. Nu maar hopen dat hier een update voor komt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.