Reacties voor: tvOS 9.0.1 nu te downloaden voor nieuwe Apple TV

tvOS 9.0.1 is zojuist beschikbaar gesteld voor de nieuwste generatie Apple TV. tvOS 9.0.1 lost enkele problemen op en verbetert de prestaties.
Lees het complete artikel → tvOS 9.0.1 nu te downloaden voor nieuwe Apple TV
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. Update doen was even zoeken. Dit gaat niet onder algemeen maar onder systeem.

  2. Het zou mooi zijn dat ik mijn opgenomen dvd’s in mn iTunes bibliotheek weer zou kunnen afspelen. Deze geven met de nieuwe Apple Tv allemaal de fout: ongeldige bestandsformaat. Op de 2e en 3e gen Apple TV is het afspelen geen enkel probleem.
    De specificaties van de 4e gen ATV geven geen aanleiding ok te denken dat het afspelen problemen zou opleveren

  3. Update gaat heel snel. Ik heb de Apple tv sinds gisteren dus is precies optijd. Iemand al nieuwe functies of dingen?

    Wat is er trouwens nieuw in 9.1?

  4. End of life van Apple Tv3 of zou daar toch nog een update voorkomen met verbeteringen?

  5. Toevallig vandaag teruggestuurd omdat het (nog) niks voor mij is en het prijskaartje te duur is. Lijkt een beetje op de Apple watch. Veel dingen die nodig zijn die zijn er nog niet en het is te duur. Hou het nog wel even op mijn Apple tv 3

  6. Jammer,

    Hebben ze categorieën toegevoegd maar alleen onder aankopen. Kun je nog niet door categorieën browsen in de Appstore. Of zie ik iets over het hoofd?

  7. Origineel geplaatst door F1WilliamsJeff
    Toevallig vandaag teruggestuurd omdat het (nog) niks voor mij is en het prijskaartje te duur is. Lijkt een beetje op de Apple watch. Veel dingen die nodig zijn die zijn er nog niet en het is te duur. Hou het nog wel even op mijn Apple tv 3

    Terug gestuurd? Te duur? Kon je dat van te voren niet bedenken? Of eerst een review lezen? Zo jammer dit..zit de winkel weer met een geopende verpakking die ze niet meer als nieuw kunnen verkopen.

  8. Origineel geplaatst door Matt
    Terug gestuurd? Te duur? Kon je dat van te voren niet bedenken? Of eerst een review lezen? Zo jammer dit..zit de winkel weer met een geopende verpakking die ze niet meer als nieuw kunnen verkopen.

    Ik dacht exact hetzelfde!

  9. Hij blijf nog steeds buffer haperen bij films met hoge bitrate jammer op tv3 niet

  10. @Rene: het is gewoon je goed recht als consument en Apple kennende gaan die delen zo weer naar de verpakkingsafdeling,

  11. @Boldfella: Die zaten ook al in 9.0… maar werden pas na een tijdje actief. Geldt hopelijk ook voor een zinvollere variant van de categoriën, dat daar geen tvOS update voor nodig is.

  12. @justin w: Wie zegt dat deze Apple TV bij Apple vandaan komt?

  13. @Ferryman: Is niet nodig. Want zitten al in Engels erin.

  14. Ik vind er weinig aan die update 9.0.1
    Op de apple tv 4

  15. Ik zie niet eens ergens verschil. Zou niet weten wat er veranderd is. Tot op heden is de AppleTV een aanfluiting. Mijn andere apparaten die 6x minder kosten kunnen meer en zijn veel gebruiksvriendelijker. Iedereen kan je appleid zien en je wachtwoord. De meesten spellen hebben het uiterlijk van een spel uit 1995. Tot op heden heel teleurgesteld in dit Apple product. Heel veel commotie over de koppeling van de iPad en iPhone. Nou probeer het maar. Lukt niet. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik ben een echte Apple freak, maar dit gaat nergens over. Hoop dat ze heel snel komen met een fatsoenlijke update.

  16. Werkt Remote.app nu in 9.01 ?

  17. Fotostream doet het nu helemaal niet meer. Krijg de melding: fotostream is leeg. Mooi is dat??

  18. Origineel geplaatst door Rene
    Ik dacht exact hetzelfde!

    Volgens mij heb ik als consument gewoon het recht om dingen uit te proberen. En ik pak dingen altijd heel voorzichtig uit en ook weer in als ik het terugstuur. Vorige keer bij Apple store ingeleverd en kreeg complimenten hoe ik het weer had ingepakt. En ik heb talloze reviews gelezen en filmpjes bekeken maar uiteindelijk is het mij gewoon niet bevallen toen ik heb thuis had staan. Succes met jullie Apple tv ;).

  19. Helaas nog geen ondersteuning voor bediening vanaf Apple Watch…

  20. Origineel geplaatst door AndreC
    Ik zie niet eens ergens verschil. Zou niet weten wat er veranderd is. Tot op heden is de AppleTV een aanfluiting. Mijn andere apparaten die 6x minder kosten kunnen meer en zijn veel gebruiksvriendelijker. Iedereen kan je appleid zien en je wachtwoord. De meesten spellen hebben het uiterlijk van een spel uit 1995. Tot op heden heel teleurgesteld in dit Apple product. Heel veel commotie over de koppeling van de iPad en iPhone. Nou probeer het maar. Lukt niet. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik ben een echte Apple freak, maar dit gaat nergens over. Hoop dat ze heel snel komen met een fatsoenlijke update.

    Ah, de betaalde Android-trolls. Lekker baantje heb je vriend.

  21. Kan iemand Mij vertellen hoe Lang het duurt Voor dat de afstands bediening van de Apple tv4 is opgeladen jan het nergens vinden ?

  22. Origineel geplaatst door AlexT:

    Ah, de betaalde Android-trolls. Lekker baantje heb je vriend.

    Had het over de mogelijkheden. Ben eerlijk op dit moment is het echt niet Apple waardig. Verder hier alles van Apple in huis. En wat heeft mijn baan ermee te maken. Je kent me niet eens.

  23. Ik moet helaas ook toegeven dat ik momenteel de meerwaarde niet helemaal zie van de ATV4. Heb hem vanaf dag 1 maar ik doe/kan er voorlopig niet heel veel meer mee dan met mijn ATV3. Ok, games zijn wel “geinig”, maar de echte highlights zoals Siri zijn nog niet te gebruiken in het Nederlands.
    Ik doe hem zeker nog niet weg, maar ik ben als Apple freak ook lichtjes teleurgesteld. Na zoveel jaren wachten had ik net ietsje meer verwacht van hun “nieuwe ervaring op gebied van televisie”…

  24. @Gaetan:
    Zo denk ik er ook over. Heel lang gewacht. Was laatste Apple product wat ik nog niet had en dan is het echt een tegenvaller. Ook hier gaat hij niet de deur uit. Wacht geduldig af op goede updates waar ik wel vertrouwen in heb.

  25. Wat een piepers…er zijn nog niet zoveel apps, wacht maar tot bv Infuse er is.

  26. Ondanks de onvolkomenheden, waar ik ook wel van baal, Is de Apple tv al een waardige opvolger van mijn mede8er mediaspeler!!
    Plex werkt soepeltjes (Behalve de subs nog niet, maar dat wordt opgelost begreep ik).
    En kan niet wachten voor de App Infuse! Ben uitgenodigd voor de bèta.
    Ook heb ik het idee dat de App store steeds meer te bieden heeft.
    Hoop we dat de youtube App binnenkort een goede update krijgt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.