tvOS 15 functies.

Reacties voor: Deze verbeteringen en nieuwe functies vind je op de Apple TV in tvOS 15.4

Het is een zeldzaamheid, maar Apple heeft in de nieuwe Apple TV-update tvOS 15.4 nieuwe functies gestopt. Hoewel het geen enorm grote verbeteringen zijn, zijn het wel kleine nieuwe functies die het gebruik van de Apple TV makkelijker maken.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 18 reacties

  1. Super dat ze deze functionaliteiten erbij doen nu.
    Maar ik irriteer me mateloos aan die melding bovenaan dat de Apple TV de verbinding met de afstandsbediening is verloren. Zit je net lekker in een film of serie komt die melding bovenaan….

    Dat zouden ze eens uit moeten brengen dat je die meldingen uit kan zetten.

  2. Zie graag een mogelijkheid op de control center op te vragen via een tv hdmi cec afstandsbediening. Ik gebruik mijn atv remotes al jaren niet meer, maar om een gebruiker te switchen voor bijvoorbeeld apple music lukt nu alleen door vele stappen vua het instellingen menu uit te voeren.

  3. @Rick bij mij dus hetzelfde!

    Mijn apple tv remote blijft telkens loskoppelen en dan lukt het heel lastig om weer verbinding te krijgen. Heb dit al een tijdje en van alles geprobeerd, maar het blijft. Melding zegt houd de afstandsbediening vlakbij de apple tv maar daarna niks, ook geen verbinding!

  4. Wat bedoel je precies met de videospeler in Apple TV? Is dat niet gewoon het bedieningspaneel?

  5. Sowieso het kunnen snoozen van allerlei meldingen (bijv van AirPods Pro en HomeKit) zou fijn zijn. Ziet er in het begin gaaf uit maar zeker als je film aan het kijken bent leidt het enorm af.

  6. Ik vind de mogelijkheid om captive netwerken te gebruiken echt HUGE. Iedereen die veel in hotels verblijft kan zijn apple tv nu veel makkelijker gebruiken.

  7. @Rick: Je kan in de instellingen aanpassen hoelang het duurt voor de afstandsbediening loskoppelt, je kan deze zelf niet laten loskoppelen

  8. @Benjamin Kuijten | iCulture.nl: @Benjamin Kuijten | iCulture.nl: Het gekke is dat hij dan de melding geeft dat ik hem dichterbij moet houden terwijl ik hem op nog geen 2 cm houd.
    Dus als ik de menu en de plus knop tegelijkertijd ingedrukt hou.
    Ik heb overigens nog een Apple TV 4K (model A1842) met een Siri remote (1e generatie).

  9. @Vinny: Waar kan je dat instellen dan? Ik kan het nergens vinden wat jij bedoelt.

  10. Eerst de sync van de Netflix en Disney+ app fixen op de 4K. Apple is wonderbaarlijk stil hierover, ondanks de vele meldingen in de community hierover. Beeld loopt ruim een seconde voor op de audio sinds TvOS 15. Daarvoor werkte het uitstekend. En nee, het ligt niet aan m’n Sonos Playbase want tv synct zonder problemen met 5.1. Zou handig zijn als ze het mogelijk maken eea zelf aan te passen.

  11. Tik om te navigeren vind ik helaas toch niet terug als optie onder Instellingen > Toegankelijkheid > Fysiek en motorisch.

  12. Origineel geplaatst door JB
    Tik om te navigeren vind ik helaas toch niet terug als optie onder Instellingen > Toegankelijkheid > Fysiek en motorisch.

    Ik ook niet

  13. @JB @jw: De optie is hier wel zichtbaar. Welke afstandsbediening gebruiken jullie? De 2021-versie of de vorige zwarte versie?

  14. Origineel geplaatst door Benjamin Kuijten | iCulture.nl
    @JB @jw: De optie is hier wel zichtbaar. Welke afstandsbediening gebruiken jullie? De 2021-versie of de vorige zwarte versie?

    Zou dat het verschil maken? Zelf hier een Apple TV 4K van een jaar of 3 oud, met de zwarte (Siri) remote en zie de besproken optie ook niet. Erg jammer.

  15. Ik vind het vooral gek dat ík HomeKit-camera’s alleen live kan bekijken.. niet de iCloud beeldopslag🧐

  16. @Benjamin Kuijten | iCulture.nl:
    Ik heb de Apple TV HD (2015) en gebruik de afstandsbediening die met dit model werd meegeleverd. Ook als ik de taal op Engels instel, is de optie ‘Tap to navigate’ niet beschikbaar.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.