Reacties voor: Dit zijn de functies van tvOS 14 voor je Apple TV

Van HomeKit-camera’s tot audio delen
tvOS 14 is een relatief kleine update in vergelijking met alle andere software-versies, maar heeft toch een aantal handige verbeteringen. We zetten de nieuwe functies van tvOS 14 voor je op een rijtje.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Zou youtube dan ook een update krijgen zodat ik het geluid van yt op mn homepods kan afspelen via airplay? Ik veronderstel dat dit ook ligt aan andere audio coderingen.

  2. Gaan de meerdere gebruikers ook “werken” bij andere apps? Met name bij infuse is het bij mij een irritatie punt, heeft mijn vriendin series of films gekeken dan worden die desbetreffende ook bij mij als gezien gemarkeerd

  3. Ik mis spatial audio als je via de airpods pro afspeelt..

  4. Maar wanneer komt de nieuwe AppleTV uit??

  5. AirPods audio delen op de Apple TV werkt bij mij nog niet. Het artikel over TVOS14 verwijst naar het delen van audio vanaf iOS13. Daar wordt het niet bepaald duidelijker van voor me. Is er nog een aparte handleiding die AirPods audio delen uitlegt in TVOS14?

  6. Weet je wat ik apart vind, dat je nu in iOS 14 ook geen 4K via YouTube kan afspelen op mijn 11 Pro Max. Zal dit dan met elkaar te maken hebben? Als in ze komen met een update? Want hij heeft het tijdens de bèta’s wel gewoon gedaan en sinds de release is die optie opeens nergens meer te bekennen..

  7. @Klaas: Audio delen werkt bij mij ook niet op mijn Apple TV HD met 2 paar airpods (1e generatie). De Apple TV meldt dat audio delen op dit apparaat niet mogelijk is. Op een forum vond ik een melding van iemand die zei dat dit hoogstwaarschijnlijk te maken heeft met de verschillende Bluetooth-versies, Apple TV HD heeft 4.0, de airpods 5.0. Het werkt dus wel op een Apple TV 4K, die beschikt over Bluetooth 5.0. Ik heb hierover nergens een officiële mededeling kunnen vinden.

  8. Waarom is er nog geen HomePod update? Daar zouden we toch spotify kunnen instellen als standaard..?

  9. Weet iemand hoe die screensaver heet waarbij je alle kleine fotootjes (“ver weg en dichtbij”, en dan draait het soms 360 graden) van je fotobieb langs ziet komen op het scherm. Ik kan die screensaver niet meer vinden.

  10. Origineel geplaatst door Jan Molog
    @Klaas: Audio delen werkt bij mij ook niet op mijn Apple TV HD met 2 paar airpods (1e generatie). De Apple TV meldt dat audio delen op dit apparaat niet mogelijk is. Op een forum vond ik een melding van iemand die zei dat dit hoogstwaarschijnlijk te maken heeft met de verschillende Bluetooth-versies, Apple TV HD heeft 4.0, de airpods 5.0. Het werkt dus wel op een Apple TV 4K, die beschikt over Bluetooth 5.0. Ik heb hierover nergens een officiële mededeling kunnen vinden.

    Thanks! Zal eens contact opnemen mer Apple Support.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.