Reacties voor: tvOS 12.3 met gloednieuwe TV-app voor de Apple TV verschenen

Ook update voor Apple TV 3
Je kan vanaf nu tvOS 12.3 voor de Apple TV installeren, want Apple heeft de update uitgebracht. Ook voor de oudere Apple TV is een update verschenen. De updates brengen de gloednieuwe TV-app naar nagenoeg iedere Apple TV.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Visueel ziet het er beter uit.
    Toch klopt er nog veel niet:
    – posters van films zijn soms promotionele afbeeldingen (tijdelijk voor 9.99 in de afbeelding)
    – alfabetische volgorde klopt niet (The Martian staat bij T)
    – posters zijn soms niet Engelstalig (Das Ding i.p.v. The Thing)
    – zie voorgaande punt maar dan titels (De Schreeuw van het Lam…. WAAROM??)

    Hopelijk zijn het kleunde dingen die nog aangepast worden.

  2. Update op AppleTV HD zonder problemen verlopen. Nieuwe app Apple TV. Maar ‘Movies’ app staat er ook nog op. Waarom?

  3. Origineel geplaatst door P de Jong
    Update op AppleTV HD zonder problemen verlopen. Nieuwe app Apple TV. Maar ‘Movies’ app staat er ook nog op. Waarom?

    Dat vraag ik mij ook af want nu heb je alles dubbel en had stiekem gehoopt dat de update de bestaande streaming apps – bij mij netflix, pathe thuis en youtube – in de tv app werden gedropt zodat je alles handig en overzichtelijk in 1 app hebt staan. Jammer want zo voegt de app niks toe🤷‍♂️

  4. Eerste indruk: erg verwarrende app. Netflix inderdaad nergens te vinden, tenzij je zoekt. Verder alle content die voorheen in de ‘Movies’ app was te vinden. Echter: mijn eigen iTunes bibliotheek pakt hij niet, waardoor je die weer in de ‘computer’ app moet zoeken.

  5. Ook update voor de Apple TV 3

  6. Blijf het jammer vinden dat je steeds minder goed op prijs kunt zoeken. Onlangs was al heel sneaky de categorie ‘Hitfilms voor € 3,99’ opeens verdwenen. De reactie van Apple was toen heel makkelijk ‘er zijn op dit moment even geen dergelijke aanbiedingen.’ Wat flauwekul was, want als je concrete titels zocht die voorheen in de genoemde prijscategorie vielen, kostten die gewoon nog hetzelfde. ‘Ja, maar da’s nu geen hitfilm meer’ was de laatste reactie van Apple.
    Nu in de nieuwe ‘winkel’ is het zo te zien nog lastiger zoeken…

  7. Er was aanvankelijk gemeld dat er geen ondersteuning voor Netflix in zit. Echter krijg je wel de content van Netflix bij het zoeken naar films/series. Je wordt weliswaar doorgestuurd naar de NETFLIX app, maar toch. Ik heb ook de ziggo app op de telefoon en daarvoor zijn er geen suggesties. Dus er zit toch een beetje ondersteuning in lijkt me.

    @iculture leg eens uit

  8. Erg verwarrend, een app en een apparaat die allebei Apple TV heten.
    Overigens wil de update naar TVOS 12.3 op mijn Apple TV 4K niet lukken, iemand dezelfde problemen? Krijg steeds het advies om het later nogmaals te proberen en dat al een paar dagen lang.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.