Reacties voor: Nieuwe update voor de Apple TV: tvOS 12.1 verschenen

Het is tijd om je Apple TV bij te werken! Voor iedereen die een nieuwere Apple TV onder zijn of haar tv heeft staan, is tvOS 12.1 beschikbaar gesteld. Apple heeft in deze versie vooral bugfixes doorgevoerd.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Ik had sinds iOS 12 last van een vrij irritante bug dat de AppleTV app telkens een notificatie op m’n telefoon gaf alsof er tekst ingevoerd kon worden. De iOS 12 update veranderde daar niks aan, maar het lijkt niet meer voor te komen nu de TV ook is bijgewerkt. Hope it stays away

  2. Rare plek eigenlijk. Maar met deze update hen ik nog steeds sinds ik de ATV4 heb steeds dat Netflix het niet doet. Enige manier om het werkend te krijgen is stroom eraf en er weer op.
    Ja de app verwijderen is al verschillende keren gebeurd.
    Waar ligt het nou aan. De Netflix app?
    Dus een 4K atv kopen zal het niet verhelpen?

  3. @Rob: vreemd… Is je ATV bedraad of via WiFi aangesloten? Bedraad zorgt naar mijn ervaring voor een sneller werkende en betrouwbaardere ATV.
    Anders zou ik ermee naar een (officiële) Apple Store gaan.

    • @Marc: Niet in elk geval. De ethernet poort op de atv4 is gelimiteerd tot 100 mbps, een beetje snel 5GHz wifi netwerk kan vele male sneller dan dat. Qua stabiliteit kan je zeker gelijk hebben. Onbegrijpelijk dat Apple er geen gigabit kaart in heeft gedaan.

  4. Inderdaad vreemd, wij gebruiken Netflix dagelijks op onze ATV4 en ik draai ook altijd de IOS beta versies, maar nooit problemen gehad!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.