Reacties voor: tvOS 11.4 nu beschikbaar: AirPlay 2 eindelijk op de Apple TV

Mensen met de nieuwste Apple TV's kunnen nu naar hun televisie rennen, want Apple heeft tvOS 11.4 vrijgegeven. Dit is een interessante update, want dankzij tvOS 11.4 is de Apple TV meteen een AirPlay 2-speaker.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 15 reacties

  1. De Apple TV verschijnt maar niet in mijn woning app. Hebben meer mensen hier last van?

  2. Origineel geplaatst door Bram
    De Apple TV verschijnt maar niet in mijn woning app. Hebben meer mensen hier last van?

    Keertje iCloud uitloggen en weer inloggen en dan ook verbinden met ‘home’ of Als je locatievoorzieningen aan hebt je adres of nog een andere naam 😊

  3. Origineel geplaatst door Bram
    De Apple TV verschijnt maar niet in mijn woning app. Hebben meer mensen hier last van?

    Bij mij geen probleem. Gelijk aanwezig nadat alles geüpdatet is.

  4. Ik ga mezelf toch maar eens een Apple TV 4 aanschaffen, zeker na deze update. Ik twijfel nog een beetje over de 4K versie aangezien ik (nog) geen 4K televisie heb. Alleen moet ik er eigenlijk meteen 2 kopen nu ik dit gelezen heb 😁

  5. Werkt geweldig! Tegen iPhone: Speel het nieuwe liedje van Arianne Grande..
    – TV gaat aan
    – Liedje begint te spelen

    Nu maar hopen dat Sonos snel zn nieuwe playbar met AP2 uitbrengt..

    Nadeel: je kan nog niet via een scene de tv aan en uit zetten.. maar is technisch gezien erg makkelijk te realiseren denk ik..

  6. He Siri, speel na dit liedje wat muziek van Queen af op Apple TV.
    En na mijn huidige liedje gaat ie over op Queen.
    <3

  7. Leuk bedacht. Uitvoering wederom minder. En waarom? Oke, let op: die Apple TV staat in mijn woonkamer. Ik heb in mijn hele huis ook Philips Hue verlichting. Hoe handig zou het dan zijn dat wanneer ik ‘s avonds na een bepaalde tijd (zeg 22:00 uur, mooie tijd om naar bed te gaan) op mijn Hue dimmer switch (aan de muur) de power-off knop indruk, je de Apple TV hiermee ook zou kunnen moeten laten uit gaan. Zowel mijn verlichting, Hue dimmer switch als Apple TV staan tenslotte in de woning-app. Aan compatibiliteit hoeft het dus niet te liggen.
    Maar nee hoor: een automatisering instellen die iets met de Apple TV doet, dát kan dan weer niet.

  8. In de Home app zie ik de AppleTV wel. In de andere apps niet. Misschien dat je m daarom niet ziet.

  9. @Bram: Hier verscheen hij ook niet; wel (na alle updates) en restart Apple TV.

  10. Origineel geplaatst door Kees
    Ik ga mezelf toch maar eens een Apple TV 4 aanschaffen, zeker na deze update. Ik twijfel nog een beetje over de 4K versie aangezien ik (nog) geen 4K televisie heb. Alleen moet ik er eigenlijk meteen 2 kopen nu ik dit gelezen heb 😁

    Doe je er 1 met 4k ben je gelijk klaar voor de toekomst en 1 zonder voor als je tv door verhuist 😉

  11. Betekent dit dan ook dat ik de optics kabel van sonos playbar niet meer nodig heb vanaf apple tv, omdat apple tv dan geluid rechtstreeks naar mijn sonos ‘streamt’?

  12. @Kees: Als ik jou was zou ik voor de Apple TV 4K gaan, mocht je dan ooit een 4K tv aanschaffen heb je gelijk een ATV die ook 4K output ondersteunt. Bovendien merk je het verschil tussen de A8-chip en de A10X met alle taken. Het verschil in prijs is ook niet ontzettend groot, maar uiteindelijk ligt de keuze natuurlijk bij jou 😉

  13. Waar ik met name benieuwd naar ben is of ik de optic kabel die nu in mijn Sonos playbar heb zitten, straks niet meer nodig heb, omdat de Apple TV dus via Airplay 2 de sonos componenten kan aansturen via deze communicatie..enig idee?

  14. Ben eerlijk gezegd geen liefhebber van airplay. Super onstabiel. Mogelijk dat airplay 2 hier verbetering in gaat brengen. Ook foto’s doorsturen via airplay werkt niet goed, voordat airplay mijn contacten heeft gevonden heb ik de foto’s al via whatsapp doorgestuurd. Als het werkt dan is het ook razend snel!

  15. ATV4K geüpdatet en sindsdien blijft (2) achter z’n naam Living Room staan en krijg het niet weg.
    Komt dit misschien omdat m’n HomePod ook de naam Living Room heeft?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.