Reacties voor: tvOS 11.3 beta 6 nu beschikbaar voor de Apple TV

Testers opgelet: de zesde beta van tvOS 11.3 voor de Apple TV is nu beschikbaar. In tvOS 11.3 zitten een aantal verbeteringen, waaronder de komt van AirPlay 2. Wil je meer weten over de tvOS 11.3 beta's, dan ben je bij het goede adres.
Lees het complete artikel → tvOS 11.3 beta 6 nu beschikbaar voor de Apple TV
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 23 reacties

  1. Jullie informatie is passend bij TVos 11.2

    Dit doet 11.3:
    – Enhancements to Match Content support.
    – Automatic frame rate switching on Apple TV 4th Generation.
    – Automatic mode switching for AirPlay video sessions.
    (Red.) Bedankt, toegevoegd aan het artikel.

  2. Ik krijg hem helemaal niet binnen…

  3. Origineel geplaatst door Serena
    Ik krijg hem helemaal niet binnen…

    Is de Developer versie. Ik vind de meldingen hier soms ook onduidelijk. Developer uitgifte public beta uitgifte zijn verschillende dingen. En ja ik heb 3 MacBook pro’s 3 iPhones en twee iPads en een Appletv4k die allemaal beta draaien.

    Maar soms de info we wat duidelijker zijn. Zo is er geen update voor iOS beta gebruikers naar de finale versie maar weer wel voor macos enz

  4. Ik zie nog steeds mijn TV niet in de Homekit app.
    Tips iemand?

  5. Origineel geplaatst door App69
    Ik zie nog steeds mijn TV niet in de Homekit app.

    Tips iemand?

    Voor wat? Ik zie hem ook niet maar mijn Apple tv4K is wel DE hub van alles. Maar misschien hoop jij iets met HomeKit te kunnen doen op je Apple tv?

  6. @Jeroen: Nee hoor. Bij iOS 11.3 uiteraard zowel op je iDevice als op je TV, moet je de TV zien staan in de Home app. Lees de veschillende artikelen en zoals duidelijk op het screenshot hierboven.

  7. Deze versie werkt nog niet goed met Infuse icm HDR

  8. Hopelijk is de irritante bug opgelost waarbij telkens de Voice Over aanspringt. Kan iemand dit bevestigen?

  9. Ik moest me na het installeren door een paar instellingsschermen heen werken, maar mijn AppleTV staat in mijn HomeKit! Ging zoals we gewend zijn als vanzelf. Goed bezig Apple! ✅

  10. Veel spijt dat ik hem heb gedownload op mijn Apple Tv 4K. Display problemen met alle video content op Infuse en cityscapes en naturescapes. Half scherm in HDR en andere helft troebel. Kan niet downgraden door afwezigheid usb-c poort op nieuwste apple TV. Hopelijk snel een tweede bèta want ik gebruik het ding 6 uur per dag. Nog iemand met dit probleem?

  11. Beter fixen ze de Homekit bug. Ik krijg mn Apple Tv 4th Gen maar niet gekoppeld als HomeHub met de Hue lampen. Homekit niet zichtbaar. alles al gedaan wat er te vinden is online. Iemand tips?

  12. @Tom: Die rare balk waar jij het over hebt ligt aan infuse.
    Fix confirmed for 5.6.8

  13. Weet iemand hoe je sonos speakers toevoegd in HomeKit? Zoals ook te zien op een screenshot in het Airplay2 artikel

  14. Ik heb sinds deze laatste update het volgende probleem. Wanneer ik iets zit te kijken, bijv. via Netflix, kan ik de play/pauze knop op de afstandsbediening niet gebruiken. Deze werkt gewoon niet meer. Ik kan alleen nog het beeld pauzeren of weer starten door op het touch gedeelte te klikken. Ik gebruik daarnaast ook nog een Logitech multifunctionele afstandsbediening, waarmee ik hetzelfde heb nu. Komt iemand dit bekend voor?

  15. @Pat: Klopt, heb ik ook. Echter niet altijd. En als ik een paar keer stop en play via Touch dan doet de knop het ook weer. Is overigens op de laatste 2 versies van Apple TV’s hetzelfde.

  16. Hallo ik zie de update helemaal niet. Stroom eraf gehad, en al ‘n paar keer opnieuw op laten starten maar ik zie geen update voor TVOS

  17. @BJ: ik heb het sinds de laatste versie, maar ik zal eens kijken of het bij mij ook gaat werken als ik een paar keer via de touch doe. Ik hoop echter dat het een beta bug is en dat het in de definitieve versie weer allemaal normaal werkt.

  18. Origineel geplaatst door Frans
    Hallo ik zie de update helemaal niet. Stroom eraf gehad, en al ‘n paar keer opnieuw op laten starten maar ik zie geen update voor TVOS

    BETA!

  19. @Pat: Hier had ik het ook. Ben maar weer gestopt met de beta’s. Nu geen last meer

  20. Origineel geplaatst door Frans
    Hallo ik zie de update helemaal niet. Stroom eraf gehad, en al ‘n paar keer opnieuw op laten starten maar ik zie geen update voor TVOS

    Origineel geplaatst door Michel
    BETA!

    Ik heb het ook over de BETA Michel, hij ziet hem niet

  21. (Red.) tvOS 11.3 beta 4 nu beschikbaar

  22. (Red.) tvOS 11.3 beta 5 nu beschikbaar

  23. (Red.) tvOS 11.3 beta 6 is nu beschikbaar!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.