Reacties voor: tvOS 10: tien verbeteringen die wij op de Apple TV willen zien

tvOS voor de Apple TV is nog geen jaar oud, maar we zijn nu al benieuwd welke functies Apple allemaal toe zou kunnen voegen. Wij zetten onze wensen voor nieuwe functies in tvOS 10 op een rijtje.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Ik zou het wel wat vinden als je muziek kunt afspelen tijdens het gebruik van apps. Bijvoorbeeld de nasa iss app die toch alleen beeld heeft, zou een prima screensaver zijn voor onder je muziek.

    Oja, en dat ze na 100 jaar nou eindelijk een keer die bug fixen dat de foto screensaver nooit meer nieuwe foto’s pakt… die zit er al in sinds de allereerste atv volgens mij.

  2. 11# een volledig iTunes store.
    12# intelligent airplay (room location, auto tv on/off…)

  3. Eens met bovenstaande en #1 t/m #10. Mijn rijtje:
    #13 Gemakkelijker kunnen switchen van Game Center-account (beetje zoals Netflix dat doet met de gebruikers-iconen), zodra iemand een spel wilt spelen. Geldt ook voor YouTube.
    #14 Meer games zoals Skylanders Superchargers. Supergaaf en het verveelt niet.
    #15 Betere ondersteuning / openheid voor NAS systemen. (dus niet alleen van iCloud afhankelijk)
    Maar afgezien hiervan, er is hier geen gemopper, we zijn er nog erg blij mee.

  4. Een groot deel van deze 10 wensen zijn eigenlijk heel normale functies die er standaard al lang op hadden moeten zitten. Ik vind de Apple TV een onaf product en z’n geld helemaal niet waard als je kijkt wat je ermee kan doen.

  5. @8
    There’s an app for that.
    Ik weet niet hoe-ie heet maar ik heb hem gratis gevat.

  6. Met stip op 1 voor mij:
    ISO/video ts kunnen hanteren

  7. Wat ik ook graag zou willen zien is dat de foto app ook foto’s kan laten zien vanaf bv een NAS, maar een dark mode lijkt me ook wel wat.

  8. Zou willen dat ik mijn iTunes playlist over kan zetten zonder dat er een mac met thuisdeling aan staat.

  9. Ik zie graag de mogelijkheid om films die gekocht zijn in iTunes te downloaden, inplaats van enkel streamen. En ook de mogelijkheid om films buiten de iTunes Store toe te voegen. Iets wat iOS op de iPhone/iPad met de standaard Videos app al sinds het begin kan. Gelukkig is het met de VLC app wel mogelijk om media lokaal op te slaan en de 64GB opslag te benutten.
    Zonder opslagbeheer en alles gericht op streamen begrijp ik niet waarom ze een 64GB model verkopen. Qua apps krijg ik het niet vol in iedergeval en er zijn sinds de release ook nauwelijks leuke games bijgekomen.
    Ik had er bij de aankoop hoge verwachtingen van, maar het is mijn eerste Apple TV en het functioneert een stuk beter dan de smart tv, dus een tevreden gebruiker.

  10. Origineel geplaatst door Hans
    Zou willen dat ik mijn iTunes playlist over kan zetten zonder dat er een mac met thuisdeling aan staat.

    Dingen overzetten is er helaas niet bij. Playlists kan je wel sychroniseren met Apple Music of iTunes Match (€24,99 per jaar), de muziek streamt de Apple TV dan uit de cloud.
    Maar zie zelf ook graag de mogelijkheid om media lokaal op te slaan.

  11. Een goede ingebouwde foto viewer functie voor de NAS lijkt me ook wel wat! Sowieso betere NAS integratie is IOS, dat het gewoon als extra schijfruimte gezien wordt.

    Wat me ook cool lijkt is als je live screensavers krijgt (real live cam beelden)

    Verder hoop ik vooral op meer apps!

    Verder ben ik wel erg blij met Infuse, m’n Meest gebruikte app

  12. Van alles zou ik inderdaad graag willen kunnen zien welke apps er nieuw zijn in de AppStore. Nu moet je blijven bladeren en maar zien of je iets nieuws spot. Bijzonder ergerlijk.

  13. Ik mis meer de apps om lineair televisie te kunnen kijken dan de functionaliteit er omheen. PiP zou wel handig zijn ja.

  14. @Hans: dit kan met imatch zijn wel kosten aan verbonden dacht 24 euro per jaar. Ik heb dit en werkt erg goed.@Hans:

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.