Reacties voor: tvOS 10 voor de Apple TV nu beschikbaar: zo download je deze update

tvOS 10 is de nieuwste grote update voor de vierde generatie Apple TV en is nu beschikbaar voor iedereen met een vierde generatie Apple TV. Hier lees je wat er allemaal nieuw is en hoe je je Apple TV kunt updaten.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 23 reacties

  1. Ik hoop dat het direct/zsm mogelijk wordt met Siri mijn video-collectie (dan wel via DS-video, dan wel InFuse) aan te spreken, i.p.v. met handmatig te navigeren.

    “Siri, speel de volgende aflevering van The Shannara Chronicles af!” – Succes met cross-language, Siri..

  2. Siri werkt hier niet bij update

  3. Is er ook een update voor de AppleTV 2 en 3 ?

  4. Update ging vlekkeloos en snel (16 minuten!!!). En wat is Siri toch een meerwaarde voor de Apple TV; “Siri wat voor weer wordt het morgen?” “Serie spoel 10 minuten vooruit” “Serie wat is de stand van de het apple aandeel?” “Serie start Netflix op”. Misschien leuk als iCulture komende tijd wat ‘commando’s’ op een rij zet. 🙂

  5. Hier werkt na update enkel het dicteren in het Nederlands. Siri niet… ik kan dit niet “aan” zetten onder instellingen. Iemand een idee?

  6. Ik kan siri niet enablen, de optie is greyed out?
    Heb ik al verschillend language & regions geprobeerd? help?

  7. Update zo geinstalleerd, duurde ongeveer 15 minuten.
    Geweldig! Vooral dat Hue lampen met Siri kunnen worden bediend.

  8. @Yo: Inderdaad bij mij werkt siri ook niet. staat in het grijs en je kan het niet aanzetten

  9. Siri werkt bij mij ook niet.

  10. Siri heeft bij nog al moeite met de app plex, “het lijkt er op dat je geen app hebt met de naam plek’s”

    Ik heb het na 10x op gegeven….

  11. De update is verrassend mooi! Donkere modus, Siri in het Nederlands etc.

    Alleen valt het mij erg op dat mijn Apple TV veel moeite heeft met het draaien van apps en is heel erg leaky. Meer mensen hier last van?

  12. Helaas nog geen siri hier. Kan het niet aanzetten. Misschien een verbinding naar Apple ervoor nodig en daar is het even druk… morgen opnieuw proberen!

  13. Ik vroeg aan siri zoek horror films dat kende hij dus niet.

  14. Hier werkt Siri goed, maar een bekend probleem blijft: open Asphalt 8 begrijpt Siri niet. Met andere woorden, sommige Engelse begrippen/woorden begrijpt Siri niet als ie in NL ingesteld staat.

  15. Origineel geplaatst door Rob
    Hier werkt Siri goed, maar een bekend probleem blijft: open Asphalt 8 begrijpt Siri niet. Met andere woorden, sommige Engelse begrippen/woorden begrijpt Siri niet als ie in NL ingesteld staat.

    Net ook even geprobeerd. Ik kreeg het zelf voor elkaar door “Asphalt” in het Engels / met een Engelse klank uit te spreken. Werkte ook met “Plex” zoals eerder in de reacties genoemd is. Soms kost het inderdaad wat meer moeite.

    Ik krijg overigens de melding dat ik geen gekoppelde apparaten zou hebben, bijvoorbeeld mijn Hue lampen. Terwijl ik wel met hetzelfde account ingelogd ben als waar de lampen mee gekoppeld zijn.

    Als ik het goed heb begrepen, dan moet je toch ook je lampen kunnen bieden?

  16. Zijn er meer mensen met Philips Hue, waarbij Siri op de Apple TV 4 niet werkt, ook al ben je op de Apple TV ingelogd met hetzelfde iCloud emailadres als op je andere devices zoals hierboven in het artikel staat?

  17. Ook ik kan Siri niet activeren op mijn Apple TV 4 (TVos 10).
    Ik vrees dat je Siri niet kunt activeren als je een Belgische Apple ID hebt.
    De combinatie “Nederland” op Apple TV en Belgische Apple ID lijkt niet te werken.

    “If you can’t turn on Siri, you need to check two things:
    * In Settings > General > Language and Region, make sure that you selected a supported language and country.
    * Make sure that your billing information for the iTunes and App Store is based in the same country. For example, even if you set your system language to a supported Siri language, Siri won’t be available if your billing information for the iTunes store is based in a different country. ”

    “Siri is currently available on Apple TV (4th generation) in these countries and languages: Australia (English), Canada (English, French), Germany (German), France (French), Mexico (Spanish), Netherlands (Dutch), Norway (Norwegian Bokmål), Japan (Japanese), Spain (Spanish), Sweden (Swedish), UK (English), US (English, Spanish).*”

  18. @Stephan: Hier het zelfde probleem gehad. Bij mij maakte die gebruik van de atv3 ipv atv4. Je moet eerst twee factor authenticatie aanzetten op je iPhone en dan opnieuw aanmelden op de atv4 met de 6 cijferige code aanmelden die tevoorschijn komt.

  19. Op mijn Apple tv werkt Siri niet. Ik heb al een keer volledig naar de fabrieksinstellingen gegaan, maar blijkbaar werkt het niet op een Belgisch account. Als ik dan alles opzet naar Nederland, dan doet hij het nog niet. Weet er hier iemand raad mee?

  20. Siri is currently available on Apple TV (4th generation) in these countries and languages: Australia (English), Canada (English, French), Germany (German), France (French), Mexico (Spanish), Netherlands (Dutch), Norway (Norwegian Bokmål), Japan (Japanese), Spain (Spanish), Sweden (Swedish), UK (English), US (English, Spanish).* …

    Ik snap niet waarom ze België overslaan.. Het is niet dat het AN hier volledig uitgestorven is… Toen Siri beschikbaar kwam op iOS was dit Nederland en België samen. Wel maar 1 stem, de Vlaamse stem kwam later in een update. Daar kan ik mij volledig in vinden, maar in hun beslissing van deze keer eigenlijk niet… 😒

  21. Origineel geplaatst door Lars
    Update zo geinstalleerd, duurde ongeveer 15 minuten.
    Geweldig! Vooral dat Hue lampen met Siri kunnen worden bediend.

    Hoe heb je dat voor elkaar gekregen? Als ik naar instellingen, algemeen, privicy, homekit gaat, staat er: alles opnieuw instellen. Siri commando’s werken niet bij mij. Wel op mijn iphone en ipad.Hoop dat je mij misschien kan helpen.

  22. Met de Foto’s app was het Apple’s bedoeling (denk ik) dat wij foto’s op de Apple TV kunnen bekijken. We kunnen nu ook onze eigen albums/verzamelingen foto’s bekijken. Alleen wel foto voor foto voor foto voor foto. Niet echt handig als je een album met vakantiefoto’s hebt met 350 foto’s. Apple is sinds tvOS9 vergeten een knop Diavoorstelling toe te voegen en heeft dat in tvOS10 nog niet ontdekt ……. denk ik. Hopen dat Apple het ziet voor de lancering van tvOS11.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.