Reacties voor: tvOS 10.2 voor de Apple TV nu te downloaden: dit is er nieuw

De vierde generatie Apple TV kan vanaf nu bijgewerkt worden naar de nieuwste versie. tvOS 10.2 voor de Apple TV lost de nodige bugs op, maar bevat ook een handige nieuwe functie.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Is het nieuwe tvOS ook voorzien van AFPS? Snap dat macOS pas overgaat bij een nieuwe update maar tvOS is gewoon een variant van iOS toch? Had me logisch geleken als ze AFPS daar ook hadden doorgevoerd.

  2. Erg jammer dat men het potentieel van de ATV niet beter gebruikt.

    Ik zit echt met smart te wachten op een systeem wat gewoon centraal komt te staan in je hele systeem en alle apparaten bestuurt en met HDMI overlay je extra informatie geeft. Gewoon centraal een hub die alles regelt. Helaas.

  3. @Dpaki: Helemaal mee eens.
    Overigens niet (alleen) de schuld van Apple, je houdt het volkomen terecht vaag met “men”. Ligt nl mede aan het nog steeds beperkte aanbod van apps van derden.

    Bv de NL (content) providers laten het simpelweg volledig afweten. Het zou met de juiste apps een ideale 2e (3e etc.) ontvanger zijn voor KPN en Ziggo, maar dan moeten ze wel ff de moeite nemen hun iOS apps – die zijn er wel terwijl zo’n klein scherm natuurlijk veel minder geschikt is voor die content – ook voor de ATV4 aan te passen. AirPlay vanuit die iOS apps blijft toch een omslachtige en halfslachtige mogelijkheid 😕

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.