Reacties voor: Tv-webapp iPhoneSpot krijgt update naar versie 3.0

iPhoneSpot heeft tientallen nieuwe kanalen toegevoegd en verbeteringen in stabiliteit en performance doorgevoerd. Met iPhoneSpot kun je tv-programma's achteraf bekijken.
Lees het complete artikel โ†’ Tv-webapp iPhoneSpot krijgt update naar versie 3.0
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Goed te zien, dat de makers er mee zich blijven.

  2. ligt het nou aan mij of werkt het allemaal nogal traag in aantikken van knoppen, etc??

  3. Origineel geplaatst door BigBud
    ligt het nou aan mij of werkt het allemaal nogal traag in aantikken van knoppen, etc??

    Is inderdaad niet snappy. Ervaar het hier ook over WiFi…

  4. Nog steeds geen Vlaamse/Belgische tv ๐Ÿ™ ?

  5. Kan niet wachten totdat ik me iPhone heb nu moet ik het nog doen met me iPod touch…

  6. ff Top Gear gechecked en kom iets te vaak “We’re sorry, this video is no longer available” tegen… ๐Ÿ™

  7. Met wat die Jeremy Clackson er allemaal uitflapt niet zo vreemd. Vrachtwagenschauffeues die overwerkt raken omdat ze het te druk hebben met mensen overrijden e.d. erg leuk allemaal maar het wordt wel weggefilterd.

  8. Shit had de tekst niet helemaal goed gelezen, nu kan ik het niet meer in fullscreen zien. Jammer dat ze dit eruit hebben gehaald. Dat het soms niet liggend werkte vond ik niet erg.

  9. applikatie doet bij mij niets. ik wacht al een half uur en op het scherm staat nog altijd “Laden, een ogenblik a.u.b.”

  10. @BigBud – Het werkt inderdaad traag. Het is en blijft een webapp. Dat Java effectje werkt gewoon ruk op de iphone en voegt niks toe. Ik snap niet waarom ze die effects er zo nodig in willen hebben.

  11. Nou ik vind het maar niks. De webapp reageert erg traag, heeft weinig content en de content die er is, is niet bepaald recent.

    Voor bijv. Paul de Leeuw zijn ze bijna allemaal uit 2007.

  12. Bedankt voor julle reacties.

    In de laatste twee updates hebben we met name de eerste bugs eruit gehaald die dankzij jullie reacties naar boven kwamen. Met name de stabiliteit was hierbij een belangrijk punt, dat nu aanzienlijk verbeterd is.

    Het blijft echter een webapp en is daardoor minder snel dan een applicatie op je iPhone. We hebben nu gekozen voor het sliden van de schermen, inderdaad d.m.v. Javascript/CSS, om in de stijl van de iPhone te blijven. Nu gaat hij pas sliden als de volgende pagina volledig geladen is. Wellicht dat we dit aan zullen passen in een volgende update, als dit de snelheid ten goede komt.

    Ook content blijven we aanvullen. Op dit moment zitten er al meer dan 650+ video’s in. Dat sommige kanalen wat achterlopen, zoals Mooi Weer de Leeuw, ligt met name aan de aanbieder van dit kanaal. Het journaal, dwdd, pauw en witteman, editie NL etc zijn allemaal up-to-date videofeeds.

    Wat betreft content zijn we gebonden aan videomateriaal dat geschikt is voor de iPhone. Op dit moment zijn dit mp4 video’s en youtube filmpjes. Uiteraard kun je deze video’s ook zelf opzoeken op youtube of downloaden als vodcast. Wat wij juist proberen is al het materiaal dat geschikt is voor de iPhone inzichtelijk te maken en op een makkelijke manier aan te bieden, zonder dat je deze als vodcast eerst moet downloaden via iTunes.

    We blijven bezig met het verder ontwikkelen van iPhoneSpot en zullen ook zeker dit blog blijven volgen, dus blijf jullie reacties plaatsen of mail ons direct op ‘redactie at iphonespot.nl’

  13. Het is jammer dat met name de video(‘s) waarbij actualiteit er toe doet (NOS Nieuws bijvoorbeeld), niet heel actueel zijn.
    Het NOS Nieuws van gisteren of zelfs eergisteren is oud nieuws.

    Verder wel grappig.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.