Reacties voor: Apple mikt met videodienst TV+ op kwaliteit in plaats van kwantiteit

Minder nieuwe shows dan op Netflix
We weten nog maar weinig over TV+, Apple's aankomende videostreamingdienst. TV+ start in het najaar, maar verwacht qua hoeveelheid geen Netflix-achtig aanbod.

Reacties: 5 reacties

  1. Uitgaande van de kwaliteit van hun eigen commercials, zal ook dit wel goed gaan uitpakken..

    Geef het een paar jaartjes. Er zit een flinke financiële machine achter, genoeg talent, ‘te koop’

  2. Nogal arrogant statement van Apple. Netflix heeft voor een heel aantal producties prijzen gewonnen of was er voor genomineerd.
    Om als streaming dienst interessant te blijven voor een breed publiek moet je ook een groot aanbod hebben en dat regelmatig verversen. Alleen kwaliteit is niet genoeg.

  3. Kwaliteit op het gebied van amusement is heel vaak subjectief. Wat voor de een kwaliteit is, vind de ander niks. Apple moet zich manifesteren tegen de grote Hollywood studio’s, Netflix en Amazon. Apple was nooit een speler op het gebied van entertainment maar een ICT bedrijf (zelfs de tripple a games draaien niet op de mac, een concurrent voor Xbox en PS is Apple TV in geen geval, game studio’s heeft Apple niet). Apple music is simpel, contracten met wat muzikanten en klaar. Creëren van content (en dat continu) is andere koek. Ik persoonlijk zie het niet gebeuren dat Apple een speler van formaat wordt. Net als Apple News (blijft een ding zonder enig betekenis). Tja en dan moet je wel roepen dat je niet voor kwantiteit gaat, resources voor kwaliteit en wat kwantiteit heb je niet in huis, is niet je core business. De toekomst zal het leren.

  4. Netflix investeert dit jaar 2 miljard in series en films. Apple moet een flinke greep uit de buidel doen willen ze überhaupt concurreren.

  5. Ik vind het jammer dat Netflix de goeie series zo hopeloos doet ondersneeuwen door het aan de lopende band afleveren van middelmatige tot slechte series. Tachtig procent van het aanbod is regelrechte bagger van de bovenste plank.
    Ik betrap mezelf erop dat ik alweer meer een meer HBO-series aan het kijken ben. Misschien toch dat abonnement op Netflix maar weer eens opzeggen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.