Reacties voor: Tv-kijken op tablets stijgt naar tweede plaats

Tv-kijken doen de meeste mensen nog steeds op een televisietoestel. Maar tablets zijn behoorlijk aan een opmars bezig. Volgens een onderzoek van de Amerikaanse mediagigant Viacom staan tablets op de tweede plaats als het gaat om het kijken van tv-programma’s. Viacom vroeg 2.500 mensen naar hun gewoontes bij het kijken van volledige tv-programma’s. Daarbij bleek […]
Lees het complete artikel → Tv-kijken op tablets stijgt naar tweede plaats

Reacties: 10 reacties

  1. nu UPC nog..

  2. En tele2…

  3. Origineel geplaatst door Mark Heinisnu UPC nog..

    Ja project horizon? Duurt nog even denk ik zo.

  4. @Psvu2:

    1e kwartaal van 2012….dus niet :p

  5. Origineel geplaatst door Mark Heinis
    nu UPC nog..

    UPC moet nog zoveel, allereerst service verbeteren, en…., en….., en……… Dus reken voorlopig nergens op.

  6. Alrplay is geen streaming dienst.

  7. Telefonische verkoper van UPC verwacht dat het nog 1 jaar duurt voordat er bij UPC met Horizon TV gekeken kan worden. Ik weet niet of ik zou lang wil wachten.

  8. Gisteren interactieve tv van telfort besteld. Dat je ook op je iPad HD tv kan kijken was een van de vele voordelen. En dat voor 11 euro per maand. Ben benieuwd of het is wat ze beloven.

  9. Ik begrijp trouwens niet, waarom men bij UPC het TV kijken op een tablet koppelt aan de komst van de Horizon-box. Ziggo heeft ook een TV-app en de klanten hebben een gewone in de winkel gekochte Digitale ontvanger. D.w.z. de app heeft niets te maken met de digitale ontvanger. Zou ook zo bij UPC moeten zijn.

  10. Ja… en Concepts ICT nog 🙂
    Die hebben al een mooie app gemaakt, hoopte toch dat ze snel met een update komen om ook op de iPad tv te kunnen kijken en terug te zien wat je hebt opgenomen.

    Dus opschieten…. LOL

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.