Reacties voor: Tv-kijken op de iPad met Nederlandse applicatie Rumble

Via de tv-applicatie Rumble kun je tv-kijken op de iPad. De drie Nederlandse publieke zenders, Eredivisie Live, Sport1, TMF, Nickelodeon en MTV zijn te bekijken, maar alleen voor mensen in de pilot.

Reacties: 4 reacties

  1. Jammer dat rechten hier weer eens de beperkende factor zou zijn. Dit zou in mijn ogen zo’n mooi toepassing zijn: één tv in de huiskamer en in de rest van je huis gebruik je gewoon je iPad als je wilt kijken.

  2. Dan zit ik te wachten op Slingplayer speciaal voor de iPad. Weet iemand of dit uberhaupt ook werkt op de iPad met de iPhoneversie?

    Dan geen geneuzel met rechten; iets dat in deze tijd toch eens opgelost moet kunnen worden. Op deze manier is niet de techniek de beperkende factor maar regeltjes. Regel de commissie voor de rechthebbenden et voila. BOOMING wordt het dan!

  3. Ik hoop dat ze het voor elkaar krijgen. Nederlande met altijd die rechten. We hebben al een kreupele Apple TV en dan straks ook nog een Ipad die niet volledig tot zijn recht komt?
    Dat zou toch jammer zijn.

  4. Origineel geplaatst door Roeland
    Dan zit ik te wachten op Slingplayer speciaal voor de iPad. Weet iemand of dit uberhaupt ook werkt op de iPad met de iPhoneversie?Dan geen geneuzel met rechten; iets dat in deze tijd toch eens opgelost moet kunnen worden. Op deze manier is niet de techniek de beperkende factor maar regeltjes. Regel de commissie voor de rechthebbenden et voila. BOOMING wordt het dan!

    Alle applicaties voor de iPhone werken ook op de iPad dus ik zou niet weten waarom dat niet zou werken. Ik ben alleen benieuwd naar de beeldkwaliteit wanneer het beeld wordt ‘opgeblazen’. Via Wifi kan je dat nog wel optimaliseren maar via 3G zal je dan wel een een perfect 3G-signaal moeten hebben

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.