Reacties voor: Tv-interview met Jony Ive nu online te kijken

Het tv-interview met Jony Ive is nu online te bekijken. Charlie Rose ondervroeg Ive en collega Marc Newson, die een veiling organiseren voor het goede doel.
Lees het complete artikel → Tv-interview met Jony Ive nu online te kijken
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Nu nog een rode iPhone !

  2. Origineel geplaatst door Bry
    Nu nog een rode iPhone !

    Iphone 5C

  3. Waarom moeten wij eerst iets kopen voor ze het geld beschikbaar maken voor een goed doel?
    Dat kunnen ze toch ook uit zichzelf doen!

  4. “There’s so much carelessness around us.” Tsja, meneer Ive, ik ben het helemaal met u eens. Maar wat me dan verbaast is het feit dat Apple, naar mijn mening, iets te weinig “care” legt in de omstandigheden waaronder diverse Apple-producten geproduceerd worden. Oh ja, dat zijn derde bedrijven, daar heeft Apple beperkte invloed op. Was ik even vergeten…

  5. Waarom alleen Product Red? Ze hadden net zo goed bij elke kleur een deel kunnen afstaan, of is dat dan weer te veel van het goede? 😉

  6. @Robenroute: dan ook geen Apple producten kopen? :p

  7. Grappig, 40 minuten en er is helemaal niks gezegd.
    En die voet van Jon steeds zo neerzetten haha werd geven moment beetje naar om naar te kijken.

  8. @daveensannie: ‘kweet ‘t, touché…

  9. Dat nieuwe design is waardeloos! Ik heb een retinascherm voor de meest waanzinnige beelden en kleuren, maar sinds iOS7 is er geen kleur meer over. Alles spierwit, kil en slecht leesbaar. De nieuwe versie van Dropbox is ook zo’n waardeloos voorbeeld. Steve Jobs draait zich om in z’n graf.

  10. Origineel geplaatst door th
    Waarom alleen Product Red? Ze hadden net zo goed bij elke kleur een deel kunnen afstaan, of is dat dan weer te veel van het goede?

    mee eens, maar moet zeggen dat wel opvalt. Ik heb gisteren toevallig in de apple store gekeken naar (oa) een hoesje, en bij die rode moest ik gelijk aan n goed doel denken, terwijl ik dit artikel nog niet had gelezen. Vermoedelijk door Shazam Red die ik ooit gekocht heb.
    Dus marketing-technisch (misschien) slim om 1 kleur te kiezen.

  11. Origineel geplaatst door th
    Waarom alleen Product Red? Ze hadden net zo goed bij elke kleur een deel kunnen afstaan, of is dat dan weer te veel van het goede?

    Product Red word niet alleen gebruikt bij Apple eh.

  12. Steve jobs zal zich zeker niet omdraaien. iOS 7 is een verademing tov iOS 6. Veel wit is mooi strak. Zoals de icoontjes. Heel simpel. @djbak:

  13. @djbak: Reken er maar op dat Steve nog heeft meegedacht;)

  14. Steve was altijd gek op ive ze ontwerpen

  15. Origineel geplaatst door Robenroute
    “There’s so much carelessness around us.” Tsja, meneer Ive, ik ben het helemaal met u eens. Maar wat me dan verbaast is het feit dat Apple, naar mijn mening, iets te weinig “care” legt in de omstandigheden waaronder diverse Apple-producten geproduceerd worden. Oh ja, dat zijn derde bedrijven, daar heeft Apple beperkte invloed op. Was ik even vergeten…

    Verdiep je aub even wat meer in de materie. Apple doet als bijna enige vergeleken met soort gelijke bedrijven wat aan de omstandigheden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.