Reacties voor: Turbosim van Bladox nu al uitverkocht

De Turbosim van de firma Bladox is zo gewild, dat ze nu al zijn uitverkocht. Omdat de Turbosim makkelijker en flexibeler is dan de eerdere Supersim bestaat het vermoeden dat handelaren op de zwarte markt ze massaal hebben ingekocht.
Lees het complete artikel → Turbosim van Bladox nu al uitverkocht
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. vrienden van me gaan volgende week naar New York. Zat te denken om ze een iPhone te laten meenemen, maar dat gaat niet zeker als ze geen amerikaanse identificatie hebben

  2. Waarom niet? Je kan toch gewoon een Iphone kopen? Net als een Laptop of is dat anders in Amerika?

  3. Geen probleem.
    Hij kan er 2 per persoon meenemen. No ID required.

  4. Wordt overigens ook wel tijd dat apple de datums voor europa bekend maakt vind ik zo… Als hij niet in NL komt, uit duitsland ofzo wil ik er wel een halen, maar amerika gaat me een beetje te ver.

    Heb er vaak over gedacht om een kloon (bijv p168) te kopen, maar zie dat meestal uiteindelijk toch niet zo zitten.

  5. Doe als ik; koop er gewoon één via eBay.com. Wel netjes BTW betalen aan de postbode.. Ik heb hem nu anderhalve week, heb de oneclick unlock gebruikt en werkt perfect! Ik loop hem de hele dag te demonstreren.

  6. Dat is wel een idee inderdaad, maar voor een 13-jarige ik is dat toch wel een probleem; het grootste probleem is nog wel mijn ouders overhalen, haha.

  7. Ik weet zeker dat je vader zo’n telefoon ook helemaal te gek vindt Daniël, misschien krijg je hem zo gek als je hem beloofd dat hij de iPhone ook een dagje mee naar z’n werk mag nemen.. 😉

  8. Edit iPhoneclub: voor aanbiedingen hebben we een apart forum met verkoopregels.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.