Reacties voor: TuneIn Radio Pro zegt advertenties weer vaarwel

Radio-app TuneIn Radio Pro voor iPhone en iPad heeft zijn plannen gewijzigd. De app is duurder in aanschaf en toont geen advertenties meer.
Lees het complete artikel → TuneIn Radio Pro zegt advertenties weer vaarwel
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Destijds vóór de advertenties voor de duurdere prijs aangeschaft, maar ik kreeg zoals zovelen ook advertenties, dat was wel terug te zien in de recensies bij deze app in de app store (als je de app had aangeschaft voor de duurdere prijs zou je geen adverdenties moeten krijgen). Nam je contact op met de makers; geen reactie. Ik ben er dus klaar mee… heb nu Radium, iets minder zenders, maar véél mooier en net zo functioneel (voor wat ik er mee doe). Bye TuneIn.

    Edit: Oke, toch nog even gekeken naar TuneIn, ik geef het nog eens kans. Ziet er weer net zo goed uit als eerst. Maar geen advertenties meer aub 😀

  2. @Rob: Eh… wat is nu eigenlijk je punt?

  3. Mooi dat het nu mogelijk is om van de advertenties af te komen. Ben altijd erg tevreden geweest over TuneIn, alleen die grrrrr! advertenties. Heb nu de Pro versie wel gekocht

  4. Hij was het niet eens met de reclames…

  5. Ik heb net als de rest als pro user ook advertenties voorgeschoteld gekregen. Dit werd netjes door de makers opgelost. Werd mij wel gevraagd naar de id waarmee de app was gekocht en ik moest een account bij TuneIn aanmaken.

  6. @iNick: uit zijn reactie haal ik het volgende: hij wil geen reclame, net zoals ik. Hij mailt de ontwikkelaar en krijgt geen antwoord op z’n vraag.

  7. @Rob: Ik had gelijk reactie van de ontwikkelaars en bij mij hadden ze de reclame uitgezet!! Heel sympathiek.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.