Reacties voor: Tsjechen lopen nog niet warm voor iPhone 3G

In de Tsjechische Republiek heeft T-Mobile tot nu toe maar 5.000 iPhone 3G's verkocht sinds de lancering. Dat aantal valt tegen, in vergelijking met de tienduizenden iPhones van de eerste generatie.
Lees het complete artikel → Tsjechen lopen nog niet warm voor iPhone 3G
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 16 reacties

  1. tsja.. laat ze maar naar nederland komen als ze ze daar niet willen hebben :D:D

  2. @jack:

    Leuk idd, iedere klaphark met een Aaifoon.

    PS: In Ned. ligt inmiddels een shitload aan voorraad.

  3. Jullie zeggen het zelf al he. Er zijn nog 2 aanbieders waar de cijfers niet van bekend zijn. Misschien lopen ze wel warm voor een iphone maar niet voor t-mobile. De kans is dus best aanwezig dat de iphone daar ook als een gek verkoopt, wie zal het zeggen?

  4. In Tsjechie is nog geen 3G.
    Dus de iPhone is iets minder interessant voor hun.
    Geo

  5. @leo laten ze die shitload even naar de t-mobileshop aan de roelantdreef in Utrecht sturen want ik wacht al ruim 5 weken met smart!!

    Wellicht dat de Tjechen nog niet warm lopen omdat er al tienduizenden 2G in omloop zijn en als je nog geen beschikking hebt over 3G tja dan word ie wellicht iets minder interessant en hou je vast aan wat je hebt….

  6. als of je in nederland wel overall 3G hebt. Het lijkt wel of de dekking en uptime slechter wordt in plaats van beter.

    Peter

  7. enig idee wat de tjechen verdienen?!
    Ik vind het niet zo raar dat het daar niet zo hard loopt.

  8. wat zijn de prijzen en simlock?????

  9. zijn ze daar al aangesloten op de mobiele netwerken? 🙂

  10. @Goed Hard
    Er is o.a. T-Mobile en onderschat de Tsjechen niet, die liggen kwa mobile know how heel ver voor
    op veel landen.

  11. Tsjechië ligt niet in oost Europa, maar in midden Europa. Pak de kaart er maar eens bij. Of beschouwen we Oostenrijk ineens ook als Oost-Europees?

  12. Hey Robert, op zoek naar een baantje als fact-checker?

    Ik heb de kaart erbij: Oost-Europa. Geografische kennis is prima in orde hier, ik weet exact waar het land ligt. Maar misschien had ik beter “het voormalige Oostblok” moeten zeggen om niemand voor z’n hoofd te stoten. Wikipedia noemt het hele gebied ook gewoon Oost-Europa:

    “Het Oostblok is een term voor die landen in Oost-Europa die in de tweede helft van de twintigste eeuw onder de invloedssfeer van de voormalige Sovjet-Unie vielen en een totalitaire staatsvorm kende.”

    Correct zo?

  13. Als ze daar dan gewoon in de etalage liggen,laat er dan eentje in mijn richting komen want komende maandag wacht ik al 8 WEKEN op dat ding. Het is wel leuk geweest…

  14. pff…. wikipedia…

  15. Toch gezeik om hierover door te drammen 😀 Sjonge jonge zeg… op zoek naar een leven?

    Maarre, als er al “tienduizenden” iPhones van de eerste generatie in dat land rondzwerven, snap ik best dat ze niet allemaal de nieuwe hoeven… 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.