Reacties voor: Deze app gaat je gehoor trainen en verbeteren

TSC Music is een app die je gehoorcellen traint, waardoor je frequenties van muziek beter leert herkennen. Je gehoor verbetert opmerkelijk, beloven de makers van de app.
Lees het complete artikel → Deze app gaat je gehoor trainen en verbeteren
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Idd lekker veel muziek luisteren…

    Achteruitgang in het gehoor wordt met name veroorzaakt door beschadigde trilhaartjes. (zeker de laatste 10 jaar !!)
    Als het gehoor achteruit gaat door beschadigde trilhaartjes dan is dat definitief.
    Geen enkele app of kwakzalver app gaat je daarbij helpen !!!

  2. Wat ik jammer vindt is dat je je credentials voor Spotify moet ingeven. Dat had wel anders gemogen… ik heb ook de Spitify app op m’n telefoon staan en vindt t vervelend om dat in deze App in te moeten geven. Is dit veilig???

  3. Ik heb nog nooit zulke onzin gehoord! Is namelijk onmogelijk je gehoor te verbeteren met een ap. Wat je niet hoord kan je ook niet verbeteren. Als je gehoor beschadiging heb is het onherstelbaar!

  4. Origineel geplaatst door Edwin
    Ik heb nog nooit zulke onzin gehoord! Is namelijk onmogelijk je gehoor te verbeteren met een ap. Wat je niet hoord kan je ook niet verbeteren. Als je gehoor beschadiging heb is het onherstelbaar!

    Misschien moet je wat vaker het nieuws lezen. Wat nu misschien nog niet helemaal lukt, kan straks misschien wel. Lang leve de wetenschap!

  5. Het gaat niet om frequenties herstellen die je niet meer hoort, maar om de frequenties boosten die je minder hoort. Dat lijkt me zeker wel mogelijk te trainen. Of dat op een manier kan die zo simpel is als dit… geen idee. Misschien maar eens uitproberen 🙂

  6. Klinkt interessant, zojuist geïnstalleerd en aan het luisteren gegaan. Ben benieuwd naar het resultaat over een paar weken 🙂

  7. Origineel geplaatst door I-nerd
    misschien moet je wat vaker het nieuws lezen

    Misschien moet jij het artikel beter lezen. Dat vermeldt dat de makers van de app het wetenschappelijk onderzoek hebben meegefinancierd en…dat de resultaten van het onderzoek nog steeds niet zijn vrijgegeven. De makers van deze app maken dus reclame met ‘resultaten’ die nog helemaal niet in het nieuws zijn geweest en -wie weet- ook helemaal niet komen. Ik vind het nogal ongeloofwaardig. Lijkt me niet onmogelijk je gehoor te trainen – dat kan met je ogen namelijk ook – maar ik wil de onderzoeksresultaten zien!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.