Reacties voor: Trobla is een klassieke houten versterker voor je iPhone

Met de Trobla houten versterker laat je het geluid uit je iPhone harder klinken. De versterker werkt zonder stroom en wordt gemaakt in Slovenië.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Wat ontzettend leuk! En wat jammer dat het artikel geen indruk of recensie geeft van de geluidskwaliteit, daar ben ik wel héél benieuwd naar.

  2. Origineel geplaatst door Ferryman
    Wat ontzettend leuk! En wat jammer dat het artikel geen indruk of recensie geeft van de geluidskwaliteit, daar ben ik wel héél benieuwd naar.

    Het Is een “versterker”. Hij versterkt alleen het geluid dat uit je iPhone komt. Dus niet super.

  3. €99,-… Never mind…

  4. Maximaal 15 euro zou ik voor deze rommel neer willen leggen.

    Je kan er ook zelf eentje maken met een pringles chips koker

  5. Origineel geplaatst door Si
    Maximaal 15 euro zou ik voor deze rommel neer willen leggen.
    Je kan er ook zelf eentje maken met een pringles chips koker

    Nou, rommel is het zeker niet, het is een mooi dingetje. Maar ja, zoals opgemerkt: de geluidskwaliteit is natuurlijk net zo beroerd als als rechtstreeks uit je telefoon. Ik zou het zeker niet aanschaffen, maar hij is wel mooi.

  6. @ainiw: Bijna helemaal mee eens, alleen hoor je op het filmpje volgens mij wel degelijk verschil in volume èn klankkleur bij gebruik van de speaker.

    Op zich niet onlogisch, een gitaarsnaar klinkt ook anders op een akoestische gitaar dan op een kaal plankje😏. Maw ook puur akoestisch, zonder enige electronica, is geluid nog wel te verbeteren. Alleen lijkt de geluidskwaliteit er in het filmpje eerder slechter dan beter op te worden als de speaker gebruikt wordt 😕.

    Heel jammer, want ook ik vind ze erg mooi om te zien…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.