Reacties voor: Triodos Bankieren stuk completer op iPhone en iPad

Triodos Bankieren voor iPhone en iPad kreeg een grote update met betalingen inplannen, inzicht in rente, beleggingen en Europees overboeken.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Prima update! Ziet er gelikt uit! Lettertype is ook beter/lekkerder om te lezen!

  2. Ben ik nu de enige die nog nooit van de Triodos bank heeft gehoord?

  3. Deze app maakt langzaam goede vorderingen. Ik gebruik de app vaker dan internetbankieren, omdat je niet steeds die identifier bij je moet hebben. Grappige is zelfs dat de app voor overboekingen uberhaupt nooit de identifier nodig heeft, net als de ING. Heel prettig is dat.

    De enige irritatie die ik altijd heb is dat je om in te loggen steeds eerst op de vakjes voor de code moet drukken. Je kan dus niet in een keer inloggen na opstarten. Ook verschijnt na het inloggen niet meteen je saldo, maar moet je weer eerst op rekeningen drukken. Het haalt de snelheid er wel uit.

  4. @Jona: Dat is niet helemaal waar, bij grote bedragen (weet niet precies het criterium) heb je wel degelijk de identifier nodig. Gisteren nog een overschrijving van 1750 euro gedaan en moest de identifier gebruiken.

    Wat betreft de update ben ik met name te spreken over de europese betalingen en de mogelijkheid om je adresboek te beheren!

  5. Origineel geplaatst door Thomas
    Ben ik nu de enige die nog nooit van de Triodos bank heeft gehoord?

    Dat zou zomaar kunnen. Triodos is een van de twee “groene & verantwoordelijke” banken. Triodos is onafhankelijk, de andere is ASN (valt onder de SNS paraplu). Triodos is vrij bekend denk ik hoor.

    Zou het niet leuk zijn als iCulture eens een vergelijking maakt van de apps van de verschillende banken? Het zou wel overzicht bieden, en kan een factor zijn bij het kiezen van een (andere) bank aangezien steeds meer mensen willen bankieren met hun mobiele devices. ING doet het goed de laatste jaren, maar hoe staat het met de concurrentie?

  6. Nog steeds geen Belgische app? Jammer, maar ik ga niet van bank veranderen en er dan plots erop achteruit gaan omdat ik geen app meer heb op mijn telefoon of tablet.
    Ik sta helemaal achter het project van Triodos om een ethische bank te zijn, maar dit houdt me toch nog even tegen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.