Reacties voor: ‘Trent Reznor ontwerpt nieuwe Beats-muziekapp voor iOS 8.4’

Apple's nieuwe muziekapp voor Beats wordt ontworpen door Trent Reznor, de frontman van de Nine Inch Nails en Creative Officer bij Beats.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 10 reacties

  1. Super!!!
    Goeie muzikant!!!
    HULDE!!

  2. Prima. Alles beter dan de huidige muziekapp die me sinds iOS 7 irriteert. Niets klopt meer qua sorteren. Terwijl iTunes wel klopt, evenals andere muziekapps.

    En als ik mijn eigen offline muziek er maar in kan houden.

  3. Muzikanten hebben verstand van applicatieontwikkeling en hoe een app te bouwen die een goede gebruikerservaring geeft.
    Uhm…

  4. Ik verwacht niet dat geïntroduceerd wordt in de minor iOS update 8.4.
    Dit wordt geheid een iOS9 feature…

  5. Eens met Bakkerty: de nieuwe Apple muziekapp wordt “de” belangrijkste nieuwe feature in iOS 9. En niet eerder. Goed nieuws dat Trent Reznor meedoet. Heeft in elk geval verstand van muziek 🙂

  6. Ben benieuwd, ben speciaal al bezig om app ontwikkeling te leren om zo een betere muziek app te schrijven voor de iPad.

  7. @Tim: blijven gaan! Wil je dan aub er voor zorgen dag er een optie inzit zoals bij iTunes ‘hier na afspelen’ zo kan je lekker voor het vertrekken met de fiets de opzwepende nummertjes mooi bij houden zonder een afspeellijst te moeten maken

  8. @iPadminiRemco: Heb het in mijn design gestopt, iedereen die het design heeft gezien is er weg van! Als ik de applicatie af heb zal ik dit als eerste doorgeven aan iCulture!

  9. Blijf toch mooi bij deezer voor 2eurie per maand.

  10. TR zal vast een paar goede ideeën naar voren brengen, ook al is hij geen software ontwikkelaar. Hij is absoluut geen noob op technologisch gebied en is altijd met zijn muziek met cutting edge technologie bezig geweest, bijvoorbeeld Pretty Hate Machine werd in 1989 opgenomen met behulp van een macintosh plus.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.