Reacties voor: Treinreizen plannen op je Apple Watch met Nederlandse app Railify

Met de Nederlandse app Railify plan je treinreizen op de Apple Watch. Het bijzondere is dat Railify is geoptimaliseerd voor de Apple Watch. Op de iPhone kun je er niet zoveel mee.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Het werkt hier prima, zoals het moet. Wellicht is het wel handig om op de Watch dan wel de vertreksporen te melden, nu word je alsnog geforceerd om naar de vertrekinformatieborden te rennen om te kijken op welk spoor je trein vertrekt.

    Daarnaast zou het handig zijn als deze app Glances zou ondersteunen; dat zou deze app zomaar een killer-app kunnen maken. Er wordt tenslotte al om GPS informatie gevraagd wanneer de app niet actief is?

    Dit mag trouwens gezien worden als opbouwende kritiek, het begin is er en ziet er erg goed uit, ook grafisch gezien!

  2. @Dviate: Bedankt voor je tips! De vertrek sporen worden al getoond zoals in deze screenshot te zien is
    De glances komen er ook aan binnenkort! Hoe bedoel je precies GPS informatie voordat de app is gebruikt? Kan je mij hier een mailtje over sturen (hello@matthijsotterloo.com) of een tweet naar @matthijs_soest

  3. Helemaal eens met me voorganger. Dit is een ideale App voor de  Watch. Op weg naar het stadion heb je vaak maar één hand vrij (tas in hand, hand aan fiets, drukte op het station, gehaast) en dan gaat bekijken van een horloge veel makkelijker dan het raadplegen van een telefoon.

    Vertrekspoor toevoegen is een belangrijke uitbreiding. Gemis van een Glance is nog te ondervangen door tweemaal op de Crown te drukken dan keer je terug naar de laatst geopende applicatie. Maar is zeker ook een goede toevoeging.

    Ik ben benieuwd naar de uitbreidingen!

  4. Werkt prima! Eindelijk een app die reizen met de trein simpel maakt! Spoor info zou inderdaad een mooie nuttige toevoeging zijn!

  5. Origineel geplaatst door Hans: Werkt prima! Eindelijk een app die reizen met de trein simpel maakt! Spoor info zou inderdaad een mooie nuttige toevoeging zijn!

    Ns app werkt ook prima 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.