Reacties voor: Trein 2 op de iPad verschenen: plan je treinreizen op groot formaat

De app Trein 2 is nu ook op de iPad te gebruiken, zowel staand als liggend. Plan je treinreizen op een groter formaat.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Trein van DS heel veel gebruikt, totdat het ingehaald werd door systeemupgrades. Ik ben erg blij met deze nieuwe (universele) versie, het is voor mij de meest overzichtelijke treinreis-app. Al ben ik geen forens meer, ik sponsor het van harte.

    De makers kijken nu naar iCloud sync voor de app.

  2. De NS app is voortreffelijk, die heeft wat mij betreft de Trein app (die ik gebruikte toen de NS nog geen app had) ruimschoots ingehaald.

  3. Origineel geplaatst door Jeroen
    De NS app is voortreffelijk, die heeft wat mij betreft de Trein app (die ik gebruikte toen de NS nog geen app had) ruimschoots ingehaald.

    Ja same here!
    Trein-app VEEL gebruikt (elke werkdag) maar de NS-app heeft Trein duidelijk ingehaald.

  4. De NS-app was voortreffelijk, maar na de laatste grote update gebruik ik nu weer regelmatig Trein2. Simpeler, maar beter naar mijn hand te zetten dan de NS-app.

  5. Volkomen overbodige app. De NS app heeft alles (en beter) wat nodig is voor de OV.

  6. Met de trein naar Parijs, met natuurlijk de Thalys is toch niet erg makkelijk te vinden in de NS App.
    Toch een beetje raar van de NS App.

  7. @GEOrge Cramer: De NS international app is hier zeer geschikt voor!

  8. Ik gebruik ook de NS app, omdat die veel extra info heeft, zoals ov-fiets, en natuurlijk overig vervoer. Wat ook fijn is van de NS-app is de mogelijkheid alternatief vervoer vanaf het station te plannen (wandelen, fietsen, auto). Nu ik sinds kort een elektrische step heb, opent dat hele nieuwe verbindingsmogelijkheden.

    Toch gebruik ik de Trein app nog wel eens als ik ter plekke even snel een reis willen plannen op het station. De NS app is dan toch trager en heeft meer tikken nodig voordat je ergens bent. Tegen die tijd heb je in Trein allang de snelste/eerste verbinding. Trein blijft gewoon de snelste app (misschien uitgezonderd Subiet, maar die is minder flexibel).

    Het jammere van Trein 2.0 is dat je een bewaarde reis niet meer kunt wijzigen. Je kunt een bewaarde reis dus ook niet meer opnieuw plannen waardoor je al gauw een hele rij dezelfde-reizen-op-andere-tijden-hebt. Super onnodig, en iets dat in de oude Trein versie wel gewoon kon…

  9. @Rein: Dank je, die had ik nog niet gezien.

  10. De ontwikkeling van trein apps staat volledig stil. De Ns app is daar denk toch de oorzaak van. Gratis en voor sommigen optimaal. Misschien speelt OV9293 een rol.

    Prima initiatief van de Trein 2 ontwikkelaars om toch met deze update te komen waarvoor hulde 😊

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.