Reacties voor: Trein – 100% snelste laat reizen delen via WhatsApp

Openbaar Vervoer en Trein - 100% snelste op de iPhone zijn na nieuwe updates slimmer geworden, met meer inzicht in vertrektijden.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Nu nog automatisch het dichtstbijzijnde station en dan is ie bijna net zo goed als RailPlanner 😉

    Vanuit commercieel oogpunt begrijp ik de hele WhatApp tekst die verzonden wordt wel, maar alleen reisinfo is plezieriger.

  2. Gelijk gedownload en naar de Pro versie geactuveerd. Thx!!!

  3. Ik mis nog steeds, zoals bij trein, de vertraging in minuten. Ik reis veel maar ken niet alle vertrektijden. Een rode vertrektijd zegt mij niet altijd hoeveel minuten de vertraging bedraagt. Dus graag toevoeging rode plusminuten bij een vertraging dan gaat de app trein er bij mij af en100% komt ervoor in de plaats.

  4. @jan willem: In versie 1.3 zie je bij vertrektijden van treinen van een gekozen station de vertraging los in het rood erbij staan, wellicht gebruik je nog een oudere versie van de app. (Zie screenshots in de App Store)

  5. Sander bedankt voor je reactie. Ik had inderdaad nog de oude versie. Na update te hebben bekeken zitten de plus minuten er wel bij. Ziet er zeer fraai uit. Krijgt nu plek op de eerste rang van mn iphone: reis 4 uur per dag en kan niet zonder goede trein app en daar voldoet ie nu aan!

  6. Sander nog een wens; push bericht bij een verstoring op een vooraf in te stellen traject met tijden. Dat zou de app helemaal perfect maken. Al over nagedacht?

  7. Nice. Eindelijk iemand die whatsapp gebruikt!

    Ik begrijp overigens niet waarom dat share menu niet meer gebruikt wordt… is dat zo lastig implementeren?!

  8. Met pijn in mijn hart Trein vervangen door Trein 100% snelste. Los van de afschuwelijke naam een hele fijne app

  9. Waarom al die apps? Reisplanner en 9292 app voldoen toch ook aan de eisen? Of kan iemand mij overtuigen om over te stappen?

  10. @jan willem @Cloverfield @Dennis: Fijn dat hij bevalt, veel reisplezier! Fijn dat de naam ook bevalt @Dennis, hehe 🙂

    @jan willem: Graag voor suggesties en vragen even contact opnemen via de officiële Facebook pagina van Trein – 100% snelste, in ieder geval bedankt voor de suggestie!

  11. Trein 100% snelste heeft wel leuke functies, maar geen bus vervoer? Ja, dan houd ik t maar gewoon bij 9292ov. Ik ga niet meerdere apps gebruiken nu, terwijl 9292ov gewoon prima werkt

  12. Zeer goede app! heb hem getest en werkt perfect.

  13. Het lukt mij niet om de upgrade ad 89 ct uit te voeren.

  14. @Hans Westerink: Of je schakelt in-app aankopen weer in :-/

  15. @Hans Westerink: Fijn dat het is opgelost!

    @Marjolein T: Leuk te lezen dat je tevreden bent 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.