Reacties voor: ‘Trein – 100% snelste’ voegt widgets toe

Hoe laat gaat de trein? Met een nieuwe widget van 'Trein - 100% snelste' zie je het voortaan een stuk sneller. De app ondersteunt nu bovendien de iPhone 6 (Plus).
Lees het complete artikel → ‘Trein – 100% snelste’ voegt widgets toe
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 14 reacties

  1. Mooi daar zat ik op te wachten! Top update!

  2. Het zou fijn zijn als ze aan hand van locatie informatie alleen de vertrektijden zouden tonen van het station waar je je op dat moment bevindt.

  3. In de gratis versie kan ik maar één station toevoegen. Als je er nog een wilt toevoegen moet je meteende pro versie aanschaffen. Die gaat er dus meteen weer af!

  4. Vreet dit nou batterij?

  5. Waarom zit dit nog niet in de NS app vraag ik me af

  6. @Marianne: Niet alles is gratis in dit leven.
    Persoonlijk vind ik het een prima manier van aanbieden van een app; een beperkte gratis versie beschikbaar stellen. Bevalt ie dan kun je er voor betalen.

  7. Btw is er al zo iets als dit voor de bus of voor Schiphol dat je kan zien wanneer je bus vertrekt of je vliegtuig geweldig systeem dit

  8. Daar heb je gelijk in!

  9. Origineel geplaatst door Barend
    Waarom zit dit nog niet in de NS app vraag ik me af

    Dat komt er binnen afzienbare tijd wel aan. Ik heb al concepten van NS zelf gezien met handige widgets voor iOS 8.

  10. Origineel geplaatst door Marianne
    In de gratis versie kan ik maar één station toevoegen. Als je er nog een wilt toevoegen moet je meteende pro versie aanschaffen. Die gaat er dus meteen weer af!

    Heeft u enig idee hoeveel werk er in het maken van een app zit? Ik als ontwikkelaar kan altijd zo boos worden van dit soort reacties. Ik vind het al heel wat dat er een gratis versie is. Hier zitten uren werk in en daarbij moet het developers account ook nog betaald worden ( /- 80 euro per jaar). De kans dat je die uren terugverdient is klein. Het is dus meer een prijs om de kosten te drukken dan om rijk van te worden.

    Ik begrijp dat de gemiddelde consument zich dit niet realiseert, maar ik moest er toch even op reageren. Overigens ken ik de ontwikkelaar van deze app niet, dit bericht komt volledig van mezelf.

  11. Origineel geplaatst door harko: @Marianne: Niet alles is gratis in dit leven.Persoonlijk vind ik het een prima manier van aanbieden van een app; een beperkte gratis versie beschikbaar stellen. Bevalt ie dan kun je er voor betalen.

    Ben het met@Harko eens….

  12. Dit appje laten liggen en gewoon het nieuwe ‘Trein’ downloaden! Die geeft in een widget tenminste altijd het dichtstbijzijnde station aan!

  13. Origineel geplaatst door Martijn:

    Dat komt er binnen afzienbare tijd wel aan. Ik heb al concepten van NS zelf gezien met handige widgets voor iOS 8.

    Dan hou ik het op de gratis versie en wacht op de NS zal wel vertraging hebben haha

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.