Reacties voor: Tre Italia onthult prijzen voor Italiaanse iPhone 3GS: 599 en 699 euro

Bij Tre Italia zijn de prijzen van de iPhone 3GS ook bekendgemaakt. Het toestel kost €599 of €699 en dat is net zoveel als in de Apple Store in Rome of Milaan.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 29 reacties

  1. Dat zijn wel prijzen hoor. Damn. Kunstmatig hoog gewoon.

  2. Het is wel duidelijk dat de Italiaanse consument van vaak en lang bellen houdt; bij het meest uitgebreide abonnement van T-Mobile in Nederland krijg je maar 500 belminuten.

    Dat is duidelijk, maar kijk eens naar het verschil in prijs daar! Deze abonnementen zijn dus in feite ‘sim-only’ (je koopt de iPhone los) en je betaald nog minimaal €29,-. Hier in Nederland betaal je €29,95 voor het laagste contract en dan krijg je dus €500,- subsidie op je iPhone (bij 32gb 3GS).

  3. Wat heb je aan 800minuten? Ik heb met 150 al ruim voldoende..

  4. Het word na de zomer vakantie toch een retourtje turnhout ben ik bang. Maar dat zal wel goed komen. Eerst maar eens afwachten tot 60 landen de iphone hebben uitgeprobeerd dan kunnen we de negative puntje weg strepen ten opzichte van een 3g en dan zien we wel of het de moeite waar is.

  5. Waarom is alleen in Nederlad de iPhone niet zonder simlock te koop? gewoon bij de Appleshop.
    Wat een geklungel allemaal.

  6. @Piet: Misschien omdat in dat geval T-Mobile niets aan z’n exclusieve monopolie deal zou hebben?

  7. Vind dat ook onbegrijpelijk ik snap werkelijk en dan mag iedereen over mij heen vallen wie er nou met zijn gezonde verstand een contract afsluit bij T-Mobile?

    Wat een slechte provider, waarom?

    – Veel te duur iPhone abonnement
    – Slechte dekking
    – Langzame 3G verbinding
    – Zeer slechte dekking 3G verbinding

    Enige voordeel is dat ze de iPhone hebben.

  8. ik snap niet waarom de nederlanders zo zeuren… moest mobistar dezelfde voorwaarden en prijzen hanteren dan t-mobile dan nam ik toch een abbo… nu lekker niet 😛

    apple had nooit de iphone aan een operator mogen binden

  9. Op vodafone.it staat 3GS 16 gig voor 619 euro.

  10. Let wel op dat je dan maar 4GB dataverkeer hebt he. Bij T-Mobile is dat onbeperkt.

  11. Origineel geplaatst door Maikel22
    Let wel op dat je dan maar 4GB dataverkeer hebt he. Bij T-Mobile is dat onbeperkt.

    Maar 4 GB is veel, heel veel. Ik zou niet weten hoe ik 4 GB moet opmaken in een maand aangezien ik veel op wi-fi netwerken hang

  12. jezus wat hoog zegt.. hebben wij geluk met tmobile

  13. @PhresiF:
    ik ook niet, maar weet wel dat ik me daar nooit zorgen over hoef te maken bij T-Mobile

  14. Calvin
    Verdiep je eens in koppelverkoop en financiering voordat je zoiets zegt.

  15. en op speurders staan ze gewoon voor 900 euro of meer….Kelere hé

  16. Al weer bijna een jaar kom ik hier dagelijks, soms zelfs meer, even neuzen. Interessante nieuwtjes en interessante bijdragen.

    Nou ja, soms niet. Want ik word zeau moe van allerlei lieden (kiddo’s? noob’s? fanboys’s?) die maar zeuren en drammen. Keer op keer. Apple is te duur, apps van 99 cent zijn te duur, T-mobile is slecht, T-mobile is duur ………………………………. gaaaap!

    Maargoed on-topic; als ik kijk naar 699,00 euro minus 100 euro eigen bijdrage (dat betaal ik in NL met abonnement) kost de Iphone 32GB in Italie (ik Belgie scheelt dat een geeltje) dus 599,00. Sla ik dat om per maand is dat 24,95 euro per maand alleen voor het toestel. In combinatie met een I-300 abonnement betekent dat dus dat ik 20,00 euro per maand betaal voor 300 belminuten, 300 SMS’jes, hotspots en 2 m/bit internet onbeperkt (FUP). Oh ja, en visual voicemail (wist je dat voicemail luisteren bij sommige operators ook geld kost?)

    Natuurlijk hebben sommige concurrenten een streepje voor (of meer) hier en daar en is het netwerk van KPN over het algemeen een stukje beter maar daar betaal je dan ook FLINK voor. Ik denk minimaal het dubbele (!).

    Met andere woorden; maak je eigen keuze(s) maar stop met drammen. En voeg wat toe aan een discussie.

  17. Zit met de vakantie in Italië wordt toch wel aantrekkelijk om mijn 3G te verpatsen en een simlock vrije 3GS te halen 😀

  18. Origineel geplaatst door Bikkel91
    Vind dat ook onbegrijpelijk ik snap werkelijk en dan mag iedereen over mij heen vallen wie er nou met zijn gezonde verstand een contract afsluit bij T-Mobile?Wat een slechte provider, waarom?- Veel te duur iPhone abonnement
    – Slechte dekking
    – Langzame 3G verbinding
    – Zeer slechte dekking 3G verbindingEnige voordeel is dat ze de iPhone hebben.

    Een aantal punten die jij noemt slaan natuurlijk nergens op. Over de dekking zijn de meningen verdeeld, maar de snelheid van T-Mobile’s 3G netwerk is juist een van de beste. Verder, zoals je in mijn post van een aantal uur terug ook kunt lezen, zijn de prijzen voor iPhone abonnementen juist erg laag in Nederland. Heb jij een beetje in de gaten gehouden wat providers in het buitenland vragen? Dat staat echt niet in verhouding met de relatief lage Nederlandse prijzen.

  19. Ja je zou gewoon eens zelf kunnen kiezen, dat is zeker eng ofzo. Ja europa1 is nog ver weg, hoezo vrijje keuze.@El Abogado Del Diablo:

  20. Ik begrijp dat t-mobile niet de ideale provider is!Maar ik heb niet tot nauwelijks problemen gehad met dekking van t-mobile.En als mensen lopen zeuren dat t-mobile slecht is moeten ze lekker een iphone via internet bestellen!Want via internet kan je de iphone wel met een andere provider bestellen!Maarja wat zouden we zijn als we niet iets hadden om over te zeuren.

  21. Is de Apple Store in Milaan al open?

  22. Ik heb al jaren T-mobile/orange. En buiten soms wat hoge onverklaarbare kosten (die tot het verleden behoren) en soms wat echo op de lijn (verleden). Heb ik geen problemen met Tmobile. Ik woon in Belgie en kan prima bellen en gebeld worden over het netwerk van Tmobile.

    Duur? Zelfs met een simonly + web’n’walk zit je al boven de 20euro, dan mag jeje iphone nog altijd los kopen aan +-600 euro.

    Dus zo slecht hebben we het nog niet hoor!!!

  23. Mag ik even zeggen dat ik 300 belminuten heb, 2 jaar gratis web’n’walk en een witte iPhone gratis heb gekregen en ik betaal per maand €28,50. Volgens mij is dit een erg goede deal, als ik het zo lees.

  24. Origineel geplaatst door Tommy
    Origineel geplaatst door Bikkel91Vind dat ook onbegrijpelijk ik snap werkelijk en dan mag iedereen over mij heen vallen wie er nou met zijn gezonde verstand een contract afsluit bij T-Mobile?Wat een slechte provider, waarom?- Veel te duur iPhone abonnement- Slechte dekking- Langzame 3G verbinding- Zeer slechte dekking 3G verbindingEnige voordeel is dat ze de iPhone hebben.Een aantal punten die jij noemt slaan natuurlijk nergens op. Over de dekking zijn de meningen verdeeld, maar de snelheid van T-Mobile’s 3G netwerk is juist een van de beste. Verder, zoals je in mijn post van een aantal uur terug ook kunt lezen, zijn de prijzen voor iPhone abonnementen juist erg laag in Nederland. Heb jij een beetje in de gaten gehouden wat providers in het buitenland vragen? Dat staat echt niet in verhouding met de relatief lage Nederlandse prijzen.

    Helaas ben ik ook ooit in T-Mobile getrapt omdat ik koste wat het kost een iPhone wilde vorig jaar.
    Dit contract heb ik gelukkig kunnen ontbinden door de slechte prestaties van T-Mobile.

    Een paar dagen heb ik Vodafone en T-Mobile naast elkaar gebruikt en getest dus ik weet wel degelijk waar ik het over heb.

    Maar als jij tevreden bent met T-Mobile is dat toch geweldig dan mag je blij zijn dat je nog nooit Vodafone en de iPhone geprobeerd hebt anders was je nu alleen maar teleurgesteld in T-Mobile 🙂

  25. Ik koop de iPhone 3G S 16GB onofficieel in bij een leverancier voor maar liefst 735 euro!

    God, ik kan ze beter uit Belgie laten komen!

  26. 2.000 belminuten.. had je dat maar in NL bij een i-abbo…

  27. Net of veel mensen 2000 minuten bellen. Dat is bijna een hele werkweek nonstop bellen…

  28. @Bikkel91:

    waarom teleurgesteld dan? Ik heb altijd 3g in mijn stad ben altijd bereikbaar hoezo zou ik dan na Vodafone niet terugwillen? Ik heb geen problemen hoor!!

  29. Beter gaan we dus naar BE, is nog dichterbij ook…

    Kijk op snipurl punt com/kx00m (anders blokkeert dit stomme spam systeem mijn reactie weer :S:P) Om te zien hoe je een extra 10tje korting krijgt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.